9 Sjellje të një Punëdhënësi Nga i Cili Duhet të Largohemi me të Katrat

Nga njëra anë, teknologjia moderne e ka bërë shumë më të lehtë gjetjen e një pune. Por në të njëjtën kohë, Interneti ka ofruar mundësi...

10 Rregulla të Mirësjelljes që Përcaktojnë në Pamje të Parë Çfarë do Mendojnë Njerëzit...

Shumë njerëz mendojnë se ndjekja e rregullave të mirësjelljes vlen vetëm për zyrtarët shtetërorë dhe mbretërit. Në librin e saj "Etiquette Today", Moira Redmond flet...

9 Tipe Çantash që Dëmtojnë Shpinën Nëse Nuk i Mbani si Duhet

Tregu i çantave të dorës mund të krijojë lehtësisht rreth 47 miliardë dollarë çdo vit. Mbajtësja, rripi dhe çanta janë përbërësit kryesorë të modeleve dhe...

8 Gabime që Shumë Njerëz i Bëjnë Kur Veshin Xhinse

Në botën moderne, kufijtë janë fshirë praktikisht dhe ju mund të vishni gjithçka me gjithçka. Sidoqoftë, parimet themelore të kombinimit të ngjyrave, tekstileve dhe...

15 Gjëra të Përditshme që ishin Normë për Prindërit Tanë, por Ne na Duken...

Vazhdimësia e brezave është një lidhje e rëndësishme midis së kaluarës dhe së tashmes. Gjyshet dhe nënat tona, të udhëhequra vetëm nga qëllime të mira,...

10 Shenja të Brishta që Je një Person i Fortë Edhe Pse Nuk të...

Ndodh që një person i tillë jeton një jetë të zakonshme: ai shkon në punë, blen dhe shet diçka, grindet dhe pajtohet, përjeton ulje...

14 Gjëra në Banjë, të Cilat Dëshironi t’i Zhdukni Nga Sytë Njëherë e Mirë

Gjëja e parë që bëjmë çdo ditë është të shkojmë në tualet. Por banjo është ndryshe. Në njërën anë doni të vendosni ngadalë dhe të...

13 Punë Shtëpie me të Cilat Lodhemi Kot, Sepse Mund të Anashkalohen

Pastrimi, hekurosja, larja e enëve janë lodhshme, por të domosdoshme. Vërtetë, në përpjekje për të arritur një pastërti të përsosur, njerëzit nganjëherë rrëmbehen aq shumë...

15 Këshilla Praktike që ta Pastroni Kuzhinën Tuaj Njëherë e Përgjithmonë

Një nga arsyet kryesore që është e vështirë të heqësh qafe rrëmujat për një kohë të gjatë është inercia. Duke sjellë diçka në një shtëpi...

9 Gabime në Edukimin e Fëmijëve që i Marrin në Qafë Kur të Rriten

Rritja e një fëmije është një detyrë delikate dhe e vështirë, dhe në prani të disa fëmijëve, procesi bëhet edhe më i ndërlikuar. Mbi të...

Më të lexuarat