Fëmijët kanë nevojë për lodra të thjeshta, jo tabletë ose smartfonë: fjala e ekspertëvë!

Larg smartfonët dhe tabletët nga duart e fëmijëve tanë të vegjël! Sinjalizimi, edhe pse i mbështetur nga një studim shkencor prestigjioz, erdhi në dhjetor...

Lumturia e Gruas ka Rëndësi më Shumë Sesa e Burrit Për Martesë të Suksesshme,...

Rreth 40 deri 50 përqind e çifteve të martuara në Shtetet e Bashkuara vendosin të heqin dorë nga martesa dhe të divorcohen. Ne mund...

“Një shtëpi shumë e rregullt është një shtëpi e trishtë”: Reflektimi i një Profesori...

Ndoshta jo të gjithë e njohin profesor Mario Sergio Cortella, por në kontekstin e shpërndarjes së shkencës edukative është me të vërtetë shumë i...

Vajzat ia Zgjasin Jetën Babait, Thotë Studimi i Fundit mbi Jetëgjatësinë

Përveç të gjitha gëzimeve që sjellin vajzat në këtë botë, rezulton se ato gjithashtu shtojnë vite të çmuara në jetëgjatësinë e baballarëve të tyre....

Këshillat që Duhet t’ia Kisha Dhënë Fëmijës Tim Para se të Fillonte Shkollën

Për një fëmijë, shkolla mund të krijojë si ndjesi të këndshme ashtu edhe shqetësime të vogla. Prandaj prindërit duhet t’i ndihmojnë fëmijët e tyre...

Nëse ia Doni të Mirën, Këto Gjëra Asnjëherë Nuk Duhet t’i Bëni për Partnerin...

Çdo femër dëshiron të ketë një marrëdhënie të lumtur! Megjithatë, shumë shpesh ato marrin përsipër të gjithë rolin përkushtues ndaj partnerit të tyre, duke shkuar...

Mënyra Sesi u Drejtoheni Fëmijëve Tregon Nëse i Kuptojnë Gjërat Siç Duhet

Anglisht, suedisht, gjermanisht. Jo, Freddish-t. Po, e lexuat mirë. Freddish është një gjuhë, ose më saktë e ashtuquajtura grup rregullash se si të flasim...

7 Gjëra që Duhet t’i Diskutoni me Partnerin Përpara se të Jetoni Sëbashku

Të vendosni për të jetuar me njeriun e zemres është një fazë e re emocionuese e jetës tuaj dhe është një hap i madh...

Shfaqet një Asfalt i ri për Rrugët, Bëhet me Shishe Plastike dhe Duron 10...

Duke synuar zvogëlimin e ndikimit negativ të ndotjes plastike në planetin tonë, një kompani nga Britania e Madhe e quajtur MacRebur u prezantua me...

8 Gjërat që do të Ndodhin Nëse Pylli i Amazonës do të Zhdukej

Pylli më i madh në botë po zvogëlohet me një shkallë alarmante. Nëse zhduket krejtësisht, efektet në planetin tonë do të jenë shkatërruese. Amazona, një...

Më të lexuarat