Një berber britanik u pret flokët të pastrehëve falas dhe jeta e tyre e re vjen shumë afër…

Berberi britanik Joshua Coombes bënte të njëjtën gjë si kolegët e tij në të gjithë botën: ai shkurtonte flokët dhe mjekrat.

Por duhet të përmendim se Joshua ka klientë të pazakontë – ata janë njerëz të pastrehë që nuk paguajnë për flokët e tyre.

Joshua thotë se dëshiron t’u japë njerëzve të pafavorizuar një shans të dytë, siç mendon ai, ndryshimi në pamje mund të shkaktojnë ndryshime të brendshme.

Ne mendojmë se këto janë transformimet më të mahnitshme nga Joshua Coombes dhe ne do të dëshironim që ju të kënaqeni me to.

Benjamin, Los Anxhelos

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Tod, Santa Monica

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Cedric, Paris

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Joshua, California

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Zack, Londër

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

David, Londër

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Aman, Londër

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Phil, Londër

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Callum, Manchester

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Spider, Miami

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Michael, Londër

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Travis, Alaska

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Brian, New York City

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Terry, New York City

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Petru, Londër. Ai vjen nga Rumania.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Laurent, Paris

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Charlie, Londër

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Darren, Londër

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Joey, New York City

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Guillermo, Barcelona

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Malcome, Londër

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Stefan, Dublin

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Ja Joshua Coombes:

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

Ai dikur ishte një muzikant rock-u dhe 6 vjet më parë ai u bë berber. Fillimisht, ai shfaqej në rrugë me të gjitha pajisjet e nevojshme pas ditës së tij të punës, duke biseduar me njerëz të pastrehë dhe u ofronte atyre qethje falas.

Sot, ai udhëton në botë, takon shokët e tij dhe ndihmon njerëzit në nevojë, duke mos kërkuar asgjë në këmbim.

© joshuacoombes / instagram

Aktivistët krijuan hashtagun e tyre #DoSomethingForNothing dhe filluan të përhapin idenë. Joshua thotë se merr mesazhe nga Evropa, SHBA, Kanadaja, Afrika e Jugut, Indonezia dhe Koreja.

Ideja kryesore e kësaj lëvizjeje është: “Nëse çdo person nga çdo qytet në botë bën diçka të mirë, kjo botë do të ndryshojë për mirë.” Meqë ra fjala, ju nuk duhet t’ia kushtoni gjithë jetën tuaj për kësaj, ju thjesht mund të ndihmoni një person të pafavorizuar një herë dhe kjo mund të kthehet në zakon.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Joshua Coombes (@joshuacoombes) in data:

A ju pëlqejnë nismat si kjo?