10 Gjëra të Pakuptimta që i Bëjmë Çdo Ditë

Duket sikur jeta është e mbushur me kontradikta. Ne të gjithë punojmë shumë dhe kemi mënyrat tona për t’u përpjekur për të zgjidhur problemet tona të përditshme, por ndonjëherë përfundojmë duke i hapur vetes më shumë probleme sesa ato që filluam.

Të gjithë duhet t’i hedhim një vështrim më të afërt vetes tonë dhe të ndalojmë së bëri gjëra të cilat thjesht nuk na çojnë askund.

Ne po hedhim dritë mbi të gjitha gjërat që bëjmë që janë me të vërtetë të pakuptimta (dhe që shpresojmë se duhet të ndalojmë).

Përdorimi i një qese ngarkese kur bëni pazar ndërsa tashmë jeni duke blerë shumë sende plastike

Shpenzoni më shumë kohë duke zgjedhur një shfaqje të re televizive për të shikuar, sesa duke e shikuar një të tillë

Shqetësoheni për testet ose aplikimet pasi të jenë kryer

Konsumojmë një pije me pak yndyrna të shoqëruar me byrek apo biskotë

Mbyllni Facebook-un dhe pastaj klikoni menjëherë në të

Lënia e televizorit  ndezur vetëm për zhurmën në sfond

Lënia e enëve ushqimore boshe në dollapin dhe në frigoriferin tuaj

Kontrollimi i frigoriferit për të parë nëse ndonjë ushqim i ri shfaqet në mënyrë magjike

Shtypni butonat në një telekomandë që nuk punon kur me të vërtetë duhen vetëm bateri të reja

I bini borisë ndërsa keni ngecur në trafik

Na thoni cila prej tyre ishte rasti juaj, apo edhe nëse bëni diçka tjetër të pakuptimtë në rutinën tuaj, që nuk e kemi listuar.