Reflektim Psikologjik: Cila nga 4 Foshnjat është Një Vajzë…

Të gjesh gjininë e një fëmije vetëm duke parë fytyrën e tyre mund të jetë një gjë e ndërlikuar. Shkencëtarët sugjerojnë që të rriturit dhe madje edhe neonatologët dhe pediatrit mund të japin përgjigjen e saktë vetëm 60% të kohës. A mendoni se mund të bëni më mirë?

Ne ju sugjerojmë të bëni këtë test psikologjik argëtues për të zbuluar nëse vërtet mund ta bëni atë dhe gjithashtu të mësoni disa gjëra të reja rreth personalitetit tuaj.

Mollëzat topolake # 1

© depositphotos

Nëse keni zgjedhur foshnjën # 1, mund të karakterizoheni si një person i arsyeshëm që beson në parimet e veta dhe priret të veprojë në përputhje me rregullat ekzistuese.

Ju analizoni, dhe atëherë merrni vendimin tuaj. Gjithmonë bëni çmos për të gjetur zgjidhjen e vetme të duhur për problemin, duke u përpjekur në të njëjtën kohë që të mos lëndoni ndjenjat e të tjerëve.

Ju preferoni të shmangni konfliktet dhe shpesh vendosni interesat e njerëzve të tjerë në vend të parë, edhe pse ndonjëherë ato nuk e meritojnë kohën dhe përpjekjen tuaj. Ju gjithmonë përpiqeni të jeni të paanshëm dhe t’i drejtoheni mençurisë suaj sa herë që keni nevojë për të marrë një vendim.

Është koha që të ndaloni së kujdesuri për të tjerët kaq shumë dhe të kujdeseni veten tuaj dhe atë që po ndodh në jetën tuaj. Mos e shtyni lumturinë, jini të lumtur sot.

Lepurushi # 2

© depositphotos

Foshnja # 2? Wow, ju jeni kaq krijues! Ju jeni plot ide të reja që ju ndihmojnë gjithmonë të krijoni gjëra të mahnitshme. Ju pëlqen të jeni aktiv dhe të pranoni sfida të reja.

Ju kurrë nuk e humbni një mundësi për të mësuar diçka të re. Ju nuk keni frikë nga ndryshimet, sepse besoni se gjithçka ndodh për një kauzë të mirë. Ju po jetoni çdo ditë të jetës suaj sikur të ishte e fundit juaj, por duket sikur po jetoni në një flluskë – ka shumë njerëz do të donin t’ju afroheshin, por ju kurrë nuk i lini të afrohen.

Mësoni si të përballeni me zhgënjimet. Po, ka gjithmonë njerëz që duan të jenë me ju për arsye egoiste, por nuk duhet t’i injoroni ata që me të vërtetë dëshirojnë t’ju njohin më mirë. Jepuni atyre një shans. Së shpejti do të kuptoni nëse keni nevojë për atë person të veçantë në jetën tuaj.

Dhe urime! Kjo është me të vërtetë është një zonjushë e vogël!

Ëmbëlsira # 3

© depositphotos

Nëse mendoni se është foshnja # 3, ju ka shumë të ngjarë të jeni një person shumë i shoqërueshëm. Karizma juaj ju ndihmon të merrni miqësoheni me këdo, por thesari i vërtetë për ju është koha që kaloni me miqtë tuaj. Ju jeni i çmendur për aventurat dhe adrenalinën që ato sjellin.

Ndonjëherë veproni impulsivisht, por kjo është vetëm sepse besoni se rreziku më i madh nuk është marrja e ndonjë rreziku. Edhe pse mund të jetë e vërtetë, dhe jeta jonë është plot rreziqe, herën tjetër që ju merrni një rrezik duhet të mendoni edhe për pasojat.

Mos harroni se ju jeni rrethuar me shumë njerëz të shkëlqyeshëm dhe disa prej tyre jo vetëm që ju vlerësojnë, por ju duan me gjithë zemër. Kështu që, herën tjetër kur të merrni një nga vendimet tuaja impulsive, mbani në mend se ata mund të dëmtojnë dikë që me të vërtetë interesohet për ju.

Fytyra ëngjëllore

© depositphotos

Nëse keni zgjedhur foshnjën # 4, kjo do të thotë shumë për personalitetin tuaj. Edhe pse keni një zemër të madhe, keni edhe një ego të madhe. Ju mendoni se keni gjithmonë të drejtë për gjithçka.

Ju jeni të fortë dhe mund të përshtateni lehtë me rrethanat e reja rreth jush, dhe kjo është arsyeja pse ju shpesh luani rolin kryesor. Gjëja e mirë është se ju jeni plot ide krijuese dhe inovative, kështu që sa herë që jeni udhëheqës ekipi, mos harroni të merrni mendimet e të tjerëve. Mendimet tuaja mund të mos jenë gjithmonë më të mirat.

Nëse doni të mbani njerëz të këndshëm në jetën tuaj, duhet të mësoni të bëheni dëgjues i mirë. Njerëzit përreth jush gjithashtu dëshirojnë të ndjehen të vlefshëm dhe të vlerësuar. Plus, aftësia juaj për të pranuar përpjekjet e dikujt tjetër do t’ju bëjë një udhëheqës shumë më të mirë.