10 Gjërat në një Bisedë me një Burrë që Duhet t’ju Shtyjnë t’i Largoheni sa Mëparë

©Depositphotos.com

Takimet e para janë një provë e parashikimit dhe (le të jemi të sinqertë) analoge me intervistat.

Kur doni të kuptoni nëse duhet të vazhdoni marrëdhënien tuaj me të dashurin, përpiqeni të mësoni më shumë për të. Aftësitë tuaja të dëgjimit mund të jenë një alternativë ndaj pyetjeve kryesore.

Thjesht vini re se për çfarë ai flet më shpesh.

Ne e dimë se cilat tema të qëlluara në shenjë do të ekspozojnë partnerin e gabuar.

Ishi

©Depositphotos.com

Marrëdhëniet e mëparshme janë një temë në vetvete. Dhe nëse takimi kthehet në një seancë psikoanalize, përshtatshmëria e zotërisë është në dyshim. Më shumë gjasa, ai ishte “mbërthyer” në një romancë të pasuksesshme. A jeni të gatshme të dëgjoni ankesat në lidhje me ish-in për orë të tëra?

Komercializmi i grave

©Depositphotos.com

“Gratë kanë vetëm një qëllim – të joshin një burrë të pasur dhe të zbulojnë kodin PIN të kartës së tij.” Nëse zotëria e shpreh këtë mendim shumë herë, vrapo. Më shumë gjasa, ai po përpiqet të justifikojë lakminë e tij. Sipas skenarit të tij, do t’ju duhet të provoni vazhdimisht mungesën e objektivave.

Nëna (e tij)

©Depositphotos.com

Dashuria për prindërit tuaj është e mirë, por është më mirë ta tregoni me moderim. Sidomos në takimet e para. Nëse i dashuri shpesh dhe jashtë temës flet për nënën, jini të kujdesshme. Nuk ka gjasa që ju të krijoni një familje autonome me një njeri të tillë. Mendimi “i vlefshëm” i vjehrrës nuk do të pushojë.

Lojëra me role

©Depositphotos.com

Më saktësisht, diskutime të gjata rreth fatit “të vërtetë” mashkull / femër. Sigurisht, nëse në të ardhmen dëshironi të kufizoheni në rolin e rojtarit të vatrës – zgjidheni atë. Nëse përpiqeni për barazi në marrëdhënie, është më mirë të qëndroni larg tifozit të ndërtesës së shtëpisë.

Demonstrimi i forcës

©Depositphotos.com

I dashuri menjëherë dëshiron të provojë maskulinitetin? Duke fryrë muskujt dhe duke kujtuar se si i ndëshkoi keqdashësit me një goditje të saktë? Nuk është e sigurt me të. Ndoshta nuk do t’ju sulmojë njeri, por zakonet e tij antisociale do të sjellin probleme në shtëpi. Ju gjithashtu do të duhet të harroni dialogun konstruktiv me një partner të tillë.

Fëmijët

©Depositphotos.com

Burri me entuziazëm flet për nipat e tij, kumbarët, fëmijët e fqinjëve. Mezi e njihni njëri-tjetrin, dhe ai tashmë po tregon ëndrrën e tij për një familje të madhe. Hmm … Ai mund të jetë duke përdorur stereotipin “të gjitha gratë duan fëmijë” për t’u përpjekur të jetë i lezetshëm.

Ose ai po thotë të vërtetën. Kjo nuk është e keqe, por me kusht që ju vetë të dëshironi të përjetoni shpejt gëzimin e amësisë. Nëse kjo perspektivë nuk është frymëzuese, është më mirë të kërkoni dikë me vlera të ngjashme me ju.

Bukuria

©Depositphotos.com

Bëhet fjalë për t’u përqëndruar në meritat dhe dobësitë e paraqitjes. Ndërpritni një marrëdhënie me një burrë që flet për idealet e figurës, ngjyrës së flokëve dhe gjatësisë së këmbës së një gruaje. Ai do të përpiqet t’ju “formatojë”. Nuk jeni gati të sakrifikoni vetëvlerësimin? Atëherë thojini lamtumirë “njohësit të bukurisë”.

Miqësia mashkullore

©Depositphotos.com

Pothuajse të gjitha ngjarjet interesante të përmendura janë të lidhura me miqtë. Ndonjëherë frazat shpërfillëse vendosen në emër të shokëve që janë të ndarë nga ekipi. Për shembull, sikur në të vërtetë ata preferojnë më shumë një darkë familjare sesa mbledhjet në një lokal.

Është e vështirë të bashkëveprosh me një njeri të tillë. Ju gjithmonë do të duhet të parashikoni mendimet dhe planet e miqve të tij. Ndoshta është më mirë të ruani nervat menjëherë?

Armiqësia e botës

©Depositphotos.com

Bashkëbiseduesi justifikon çdo gabim ose mosveprim. Aktivisht i kalon bindjet të gjithëve përreth. Isha vonë për një takim – shoferi i taksisë i dha makinës shumë avash. Ata u privuan nga rritja në vendin e punës – për shkak të intrigave të një shefi të lig. Punonjësja ka një pagë më të lartë – padyshim jo për arritje në punë …

“Kjo është e gjitha!” – një i zgjedhur me një ide të tillë jetësore nuk është krijuar për marrëdhënie të shëndetshme. Lëreni personin të mos ju infektojë me infantilizëm.

Ti

©Depositphotos.com

Komplimentet janë nxitës: në doza të arsyeshme, ato na ndihmojnë të lulëzojmë dhe, kur janë me tepricë, provokojnë mosbesim. Kënaqësia e stuhishme në takimet e para është alarmante. Me shumë gjasa, shumë vajza i kanë dëgjuar tashmë këto fraza. Mos ngatërroni ndjenjat e vërteta me marifetet dhe elokuencën.