8 Shenja Delikate të Dashurisë së Rreme

©depositphotos.com

Nëse jeni në atë që duket si një lidhje serioze dhe e përkushtuar dhe më në fund vendosni të thoni, “Unë të dua”, por që përgjigja e personit tjetër arrin nga “faleminderit” deri në heshtje të plotë, bota juaj do të ndjeni sikur po shkatërrohet.

Dhe tani filloni të pyesni veten nëse personi tjetër është po aq i sinqertë dhe i hapur me ju sa patët menduar se ishin. Por paaftësia e tyre për tu hapur para jush për ndjenjat e tyre sigurisht që duhet t’ju bëjë t’i mendoni gjërat mirë.

Ne dëshirojmë t’ju paralajmërojë për 8 flamuj të kuq që tregojnë se partneri juaj mund të jetë duke e shtirur dashurinë e tij ndaj jush.

Ata e deklarojnë dashurinë e tyre më shumë në mediat sociale dhe tek miqtë sesa në privatësi.

Postimi i fotove njëra pas tjetrës në Instagram që tregon se çfarë çifti i shkëlqyeshëm jeni është një shenjë masive e pasigurisë. Për më tepër, nëse partneri juaj është i mirë dhe i vëmendshëm ndaj jush kur vetëm kur jeni jashtë me miqtë, atëherë ky duhet të jetë një flamur i kuq. Dashuria nuk duhet të ndalet kur jeni vetëm në shtëpi. Pra, nëse gjestet e dashurisë ndalojnë dhe heshtja fillon pas dyerve të mbyllura, atëherë partneri juaj pëlqen të bëjë një “shfaqje dashurie” që shoqëria ta shohë.

Është shumë e mundur që partneri juaj të masë lumturinë e tij nga niveli i suksesit të marrëdhënies tuaj. Pra, nëse njerëzit në internet komentojnë se çfarë çifti të shkëlqyeshëm jeni, kjo përkthehet në lumturi për ta. Dhe ata mendojnë se marrëdhënia juaj është e suksesshme për sa kohë që prania juaj në internet perceptohet pozitivisht.

Bisedat tuaja janë më të thata se shkretëtira e Saharasë.

Një marrëdhënie e shëndetshme dhe e thellë kërkon që të dy partnerët të jenë të hapur për të folur për veten dhe botën përreth tyre. Sidoqoftë, partneri juaj nuk fillon një bisedë nëse nuk ka nevojë për diçka nga ju. Dhe edhe kur përpiqeni të filloni një diskutim, ata duken plotësisht të painteresuar për atë që thoni. Nuk ka absolutisht asnjë përparim dhe madje edhe temat që prekni janë super të mërzitshme dhe të shkurtra.

Ata përpiqen t’ju ndryshojnë ju dhe zakonet tuaja.

Ju të dy mund të keni tipare të caktuara që nuk i doni tek njëri -tjetri. Dhe në marrëdhënie të rreme, partneri juaj ndoshta do të dëshirojë të ndryshojë gjërat që nuk ju pëlqejnë tek ju. Në thelb, ata ju kërkojnë të sakrifikoni veten tuaj në mënyrë që t’i kënaqni ata dhe nevojat e tyre. Ata e vënë veten mbi ju dhe lidhjen tuaj, dhe nëse nuk i ndiqni kërkesat e tyre, do të jeni në telashe të mëdha.

Ata nuk bashkëpunojnë me ju për të gjetur zgjidhje për problemet.

Konfliktet dhe mosmarrëveshjet janë të zakonshme në marrëdhënie dhe kërkohet punë nga të dy partnerët për t’i zgjidhur ato. Ju të dy duhet të pranoni përgjegjësitë tuaja dhe të takoheni diku në mes. Sidoqoftë, partneri juaj nuk është i interesuar të bëjë asgjë nga kjo, dhe ata thjesht largohen, duke pritur që stuhia të qetësohet. Ata thjesht nuk kujdesen për të dëgjuar shqetësimet tuaja.

Jo vetëm kaq, por ata duket se nuk u interesojnë ndjenjat tuaja dhe sesi mund t’ju kenë lënduar. Një partner i dashur duhet të shqetësohet për ju dhe se si veprimet e tyre ndikojnë negativisht tek ju. Ju nuk duhet të bëni ngacmime për të marrë një përgjigje që nuk zgjidh asgjë.

Ju nuk jeni përparësia e tyre.

Ka shumë mundësi që partneri juaj anulon planet tuaja shumë shpesh, duke cituar justifikime. Ata gjithashtu mund të deklarojnë trishtimin e tyre për këtë dhe se si “nuk është në duart e tyre” për të kontrolluar situatën. Ndërsa të anuloni planet këtu dhe atje është normale, kur kjo sjellje vazhdon për një kohë shumë të gjatë, atëherë mbase ju nuk jeni përparësi e tyre.

Nuk bëhet fjalë për të bërë aktivitete të çmendura ose për të shkuar në ekskursione të përbashkëta me miqtë tuaj, por për krijimin e rrënjëve të thella. Pra, nëse ata ju kërkojnë të bëni një shëtitje të gjatë ose në plazh së bashku, ata po përpiqen të kalojnë një kohë cilësore me ju. Ata madje mund të rirregullojnë të gjithë orarin e tyre nëse kjo është ajo që ata duhet të bëjnë për t’ju parë.

Ata përmendin ish-in e tyre të mëparshëm shumë shpesh.

Ekziston një mundësi që partneri juaj të mos e ketë harruar ish-in e tij dhe që ju të jeni vetëm një kalim për ta. Dhe ju duhet ta dyshoni këtë nëse ata flasin shumë për ish -in e tyre ose, edhe më keq, ju krahasojnë me ta. Kjo është një shenjë e qartë se koka dhe zemra e tyre janë mbërthyer në të kaluarën dhe marrëdhënia juaj po shërben si një shpërqendrim. Ata thjesht mund të kërkojnë të forcojnë egon e tyre pasi lidhja e tyre e kaluar dështoi.

Një shenjë tjetër që mendja dhe zemra e tyre janë diku tjetër është nëse ata shmangin kontaktin me sy me ju. Të ju përqafojnë ose të jenë fizikisht afër jush nuk do të thotë domosdoshmërisht se mendja e tyre është e pranishme. Shmangia e shikimit në sy mund t’ju detyrojë të keni mendime të tjera për partnerin tuaj ose t’ju bëjë të pyesni nëse keni bërë diçka të gabuar.

Ata nuk bëjnë plane të ardhshme me ju.

Në një marrëdhënie të thellë dhe kuptimplotë, tema e së ardhmes suaj duhet të lindë herët a vonë – jo vetëm për të pasur fëmijë ose për t’u martuar, por për gjëra të thjeshta, të tilla si udhëtimet e ardhshme dhe takimi me familjet e njëri -tjetrit. Nëse partneri juaj duket i painteresuar për të pasur një bisedë të tillë me ju, ai me siguri ka çështje të tjera angazhimi. Ose mbase as që e ka menduar, gjë që mund të jetë gjithashtu një shenjë e keqe.

Atyre u pëlqen të duken.

Këto ditë, postimet në mediat sociale nuk janë mënyra e vetme që partneri juaj mund të shfaqet. Ata gjithashtu duan të veshin rrobat e tyre të shtrenjta ose të dalin ekskluzivisht në restorante dhe bare luksoze të klasit të lartë. Ata madje mund të fillojnë një zënkë me ju nëse nuk jeni të gatshëm të shpenzoni shumë para për ushqim. Prandaj, ndjenjat e tyre të supozuara mund të fillojnë të veniten nëse nuk i plotësoni nevojat e tyre ekstravagante.