“Mami, harrova të të jap diçka…”, i tha vajza… E ëma nuk ia pranoi...

Teksa shihte falkoin në qiell, vajza ime më preku pak dhe më tha: “Mami, shiko atje!” “Ah-sa bukur..,” murmurita ndërkohë që po i jepja makinës,...

14 Këshilla të Arta nga George Carlin që na Mësojnë të Shohim Ngjyrat e...

Komedian George Carlin thoshte: "E kam një zakon të keq ... quhet "të menduarit". Dhe ai kishte të drejtë, ai ishte në gjendje të shihte...

Profesori u paraqit me shumë vonesë në auditor, por kohën e mbetur e shfrytëzoi...

Një ditë një profesor universiteti mbërriti me vonesë në auditor, por kohën e mbetur nuk lejoi që ta linte pa e shfrytëzuar, kështu që...

Të mos e çosh mundin dhe djersën dëm! Historia motivuese e një biznesmeni dhe...

Një herë jetonte një biznesmen, i cili kishte një djalë dembel, të cilit i pëlqenin vetëm dëfrimet. Biznesmeni donte që i biri të ishte punëtor...

“Erdhëm duarbosh në këtë botë dhe… ashtu do ikim!”/ Fabula e Mbretit dhe 8...

Nuk është çdo i pasur i lumtur dhe as çdo i varfër nuk është i vuajtur. Në fakt, lumturia e vërtetë i ka rrënjët tek...

Më të lexuarat