10 Gabime Gatimi që Vazhdojmë t’i Bëjmë që me Gjyshet Tona

Shpesh, ne në mënyrë të pavetëdijshme përvetësojmë metodat e çdo aktiviteti nga të afërmit tanë dhe njerëzit e tjerë përreth nesh dhe i përdorim...

13 Truke për ta Shpëtuar Veten në Situata të Sikletshme

Çfarë ju vjen në mendje kur dëgjoni shprehjen "situatë e vështirë"? Por ky siklet nuk është thjesht një pauzë e zgjatur në një bisedë të...

7 Gjërat e Përditshme që Janë Duke Njollosur Dhëmbët Tuaj

Buzëqeshja juaj mund t’ju zbukurojë ose të prishë pamjen tuaj. Në fakt, 94% e njerëzve thanë se buzëqeshja është gjëja e parë që ata vërejnë...

8 Fakte që Nuk i Dinim për Trupin Mashkullor

Trupi mashkullor është plot me surpriza. Disa nga tiparet e tij janë një mister jo vetëm për gratë, por edhe për vetë burrat. Ne do...

15 Situata Kur Njerëzit e Teprojnë me Ato që Thonë

Kur dikush ju zë hapësirën e vetme për parkim pikërisht përpara hundës tuaj ose ju kërkon këpucët e fundit që keni blerë, është e...

12 Gjetje për t’i Hequr edhe Njollat më Kokëforta nga Rrobat Tuaja

Njollat e pashërueshme prishin rrobat tona të preferuara, duke na detyruar t'i transportojmë ato në grumbullin e plehrave. Hedhja e një fustani të bukur, xhinseve...

9 Sjellje të një Punëdhënësi Nga i Cili Duhet të Largohemi me të Katrat

Nga njëra anë, teknologjia moderne e ka bërë shumë më të lehtë gjetjen e një pune. Por në të njëjtën kohë, Interneti ka ofruar mundësi...

10 Rregulla të Mirësjelljes që Përcaktojnë në Pamje të Parë Çfarë do Mendojnë Njerëzit...

Shumë njerëz mendojnë se ndjekja e rregullave të mirësjelljes vlen vetëm për zyrtarët shtetërorë dhe mbretërit. Në librin e saj "Etiquette Today", Moira Redmond flet...

9 Tipe Çantash që Dëmtojnë Shpinën Nëse Nuk i Mbani si Duhet

Tregu i çantave të dorës mund të krijojë lehtësisht rreth 47 miliardë dollarë çdo vit. Mbajtësja, rripi dhe çanta janë përbërësit kryesorë të modeleve dhe...

8 Gabime që Shumë Njerëz i Bëjnë Kur Veshin Xhinse

Në botën moderne, kufijtë janë fshirë praktikisht dhe ju mund të vishni gjithçka me gjithçka. Sidoqoftë, parimet themelore të kombinimit të ngjyrave, tekstileve dhe...

Më të lexuarat