10 Shenjat e Para që Garantojnë se Partneri Juaj do Largohet i Zhgënjyer

Marrëdhëniet e reja janë gjithnjë emocionuese, intriguese dhe të pasionuara. Ne kënaqemi me partnerin tonë të ri dhe përpiqemi t'i njohim më mirë pa analizuar...

Këshilla për Gratë e Brezit “Sanduiç”, si të Çliroheni nga Jetesa e Lodhshme

Ja çfarë ndodh përsëri. Ju zgjoheni në mëngjes dhe mendime po kalojnë nëpër kokën tuaj: vizitoni prindërit tuaj të moshuar dhe u sillni atyre...

Arsyet pse Burrat Jo-Besnikë Vazhdojnë të Qëndrojnë me Gratë e Tyre

Një studim zbuloi se 2.2% e të martuarve raportuan se kishin pasur më shumë se një partner gjatë një viti. Në përgjithësi, sipas studiuesve,...

10 Prindër Zbuluan Këshillat më të Mira se Çdo Libër për Edukimin e Fëmijëve

Ju jeni në një dyqan dhe fëmija juaj fillon të qajë , sepse do një çokollate dhe një lodër. Fjalët, "Mjaft qajte" nuk ndihmojnë...

13 Shenjat e një Shoqeje që Vetëm Mund t’ju Dëmtojë

Sa më shumë të zgjasë një marrëdhënie, aq më e vlefshme është ajo. Është e vështirë të ndalosh së komunikuari me miqtë e vjetër,...

Pediatrit Zbuluan Këshillat për të Disiplinuar Fëmijët Tuaj Bazuar në Moshën e Tyre

Disiplinimi i një fëmije nuk është për t'i ndëshkuar ata, është për përmirësimin e sjelljen e tyre. Vetëm atëherë ata mund të jenë të...

Këshillat e një Psikologu për të Kufizuar Kohën e Fëmijës në Ekran

Sipas një raporti, adoleshentët përdorin pajisje për 7 orë në ditë mesatarisht. Dhe këtu nuk përfshihet koha për detyrat e shkollës ose shkollën. Pra, nuk...

8 Rregullat e Drejtimit të Mjetit që ju Kursejnë Paratë e Karburantit dhe Mekanikut

Përdorimi i rregullt i makinave sjell shpenzime të mëdha të karburantit. Për më tepër, ekziston një lidhje e drejtpërdrejtë ndërmjet kilometrazhit dhe frekuencës së...

9 Gjëra të Përditshme që Nuk Duhet të Vazhdoni t’i Bëni Gabim!

Sipas disa studimeve, ne jetojmë në autopilot 46.9% të jetës sonë. Kjo humbje konstante e vëmendjes shpesh na largon nga aktivitetet tona të përditshme...

20 Gjërat që Gabojmë Shumë Duke Mos i Larë në Lavatriçe

A e dini se lavatriçja juaj mund t'ju ndihmojë edhe më shumë sesa mund ta imagjinoni? Për shembull, ju mund të lani në të...

Më të lexuarat