6 Gjëra që na e Rrënojnë Jetën Përditë Nga Pak…  

Thuhet se lumturia është një term i paqartë pasi kur përmendet që të gjithëve u vijnë në kokë ide të ndryshme në lidhje me...

10 Mënyra të Inteligjente për të Rregulluar Këpucët dhe Rrobat

Nëse keni pasur ndonjëherë një situatë kur papritmas keni zbuluar atë njollën kafe në bluzën tuaj firmato ose kur keni parë se ju është...

12 Truke të Jetës që Njerëzit Praktik i Përdorin me Kohë!

Jeta mund të jetë e vështirë ndonjëherë dhe pse pa qenë nevojë. Pse të djersitemi për gjëra të vogla kur ka gjëra më të...

25 Dredhi Psikologjike që Funksionojnë si Shkopi Magjik!

Truket e vogla mund ta bëjnë çdo gjë më pak të komplikuar: nga gatimi deri tek fluturimi në hapësirë. E njëjta gjë vlen edhe...

12 Shenja që Tregojnë se Dashuria ka Qëlluar në Shenjë!

Dashuria e vërtetë jo vetëm që ndjehet por është e dukshme dhe me sy të lirë. Por nëse jeni një nga ata njerëz që...

8 Veprime në Timon që Ju Zbrazin Xhepat dhe Rrënojnë Makinën Tuaj

Sa më gjatë të keni një veturë, aq më shumë zakone të ngasjes do të zotëroni. Për fat të keq, jo të gjitha këto zakonet...

9 Gjëra të Përditshme që Nuk Duhet të Vazhdoni t’i Bëni Gabim!

Sipas disa studimeve, ne jetojmë në autopilot 46.9% të jetës sonë. Kjo humbje konstante e vëmendjes shpesh na largon nga aktivitetet tona të përditshme...

10 Gabime të Vogla që për Syrin e Njerëzve Janë Mangësi të Mëdha!

Të dukesh mahnitës/e kërkon shumë përpjekje. Kjo është dhe arsyeja se përse është kaq e dhimbshme të shohësh një punë të tërë të çuar...

10 Gabimet që i Bëjmë të Gjithë Kur Blejmë Makinë të Re  

Sipas statistikave, shumica e shoferëve e ndryshojnë makinën e tyre çdo 6 vjet, e cila është një periudhë shumë e gjatë. Ne duam ta bëjmë...

“Kush e nisi? Unë apo Ti?”/ Shkencëtarët Thonë se Çiftet që Zihen Shumë Duhen...

Sipas disa sondazheve, 44% e çifteve e martuara besojnë se grindja më shumë se një herë në javë i ndihmon ata të mbajnë marrëdhënie...

Më të lexuarat