11 Gjërat që Çiftet e Lumtura i Bëjnë Para Gjumit

Është shumë e rëndësishme që të kaloni ca kohë me partnerin tuaj para se të shkoni në gjumë. Nuk ka rëndësi se sa kohë duhet...

Ku Dallon një Grua e Mënçur Nga Një Grua e Ndjeshme…

Cili është dallimi ndërmjet një gruaje që është e urtë dhe një gruaje që është e ndjeshme? Ja përgjigja ... - Kur burri i saj bën...

“Ah Sikur t’i Dinim Mëparë!”/ 14 Truke Kompjuteri që Kursejnë Kohë dhe Kryejnë Punë

Ka 3 lloje të përdoruesve të kompjuterit: ata që përdorin mouse-n e tyre, ata që përdorin tastierën dhe ata që preferojnë të flasin me...

23 Metoda Brilante që e Ndryshojnë Jetën Tuaj si Prind

Fëmijët na bëjnë të lumtur. Por ata gjithashtu e bëjnë shtëpinë rrëmujë duke ju bërë të ndiheni sikur në vend të kësaj mund të...

“Kënaqësia e Pastrimit si Zana”/ 7 Metodat që ju Kursejnë Kohë

Të pastruarit "përtac", "metoda e zjarrit" ose "shkatërrimi i provave" - të gjithë këto janë emrat e metodave të ndryshme të sistemimit që supozohet...

16 Këshilla të Mençura për Sistemimin e Shtëpisë që do t’Ju Mbushë me Frymë

Vit i Ri, çdo gjë e re... Çdo vit ne i premtojmë vetes që do të jemi më të rregullt, më të organizuar dhe...

12 Gjërat e Mbrojnë Shtëpinë Tuaj Kur Nuk Jeni Aty

Sipas statistikave zyrtare, në Barcelonë, rreth 7,000 apartamente grabiten në vit. A kemi ndonjë shans për të mbrojtur shtëpitë tona nga hajdutët edhe nëse...

Ky njeri është “orakull” parash/ Si të bëni milionin e parë, sipas modelit të...

Nëse jeni duke kërkuar për këshilla financimi ose jeni duke u përpjekur për madhështinë financiare Warren Buffett mund të jetë modeli i përsosur për...

Fëmijët janë si sfungjeri, “thithin” shembullin e prindërve/ Maria Montessori, thënie që prindërit s’duhet...

Ajo ishte një grua pasionante, e cila do të futej në histori për mënyrën e zgjedhur në nivelin e një metode, në funksion të...

Para se të marrësh vendime, bëja vetes këtë pyetje…/ Njeriu më i pasur në...

Klientët do të na jenë besnikë, deri kur… një konkurrent tjetër t’u ofrojë një shërbim më të mirë! Kjo është një thënie e Jeff Bezos,...

Më të lexuarat