14 Gjëra që Nuk e Kanë Vendin te Dhoma e Dushit

Në njërën anë doni të vendosni ngadalë dhe të lini vendin në rregull, në anën tjetër - në nxitim për t'u larë dhe për...

7 Gjëra në Lidhje me Dashurinë të Zbuluara Vitet e Fundit

Shkencëtarët, në përpjekjen e tyre për të gjetur përgjigje për të gjitha pyetjet në lidhje me dashurinë, kanë arritur në përfundime vërtet befasuese. Mitet e...

15 Gjëra që ishin Normale për Prindërit Tanë, por Ne na Duken të Tepërta

Vazhdimësia e brezave është një lidhje e rëndësishme midis së kaluarës dhe së tashmes. Gjyshet dhe nënat tona, të udhëhequra vetëm nga qëllime të mira,...

10 Gjërat që i Ndodhin Trupit Tuaj Kur Bëheni Veganë

Sot, gjithnjë e më shumë njerëz vendosin të bëhen veganë. Jo vetëm që kjo mund të ndryshojë trupin tuaj, por gjithashtu mund të ketë një...

4 Gjëra që Ndodhin Kur e Mbani Orën e Dorës Gjatë Gjithë Ditës

Pavarësisht nëse preferoni një gjurmues fitnesi ose një orë klasike, mund të jetë joshëse ta vishni dhe ta mbani gjatë gjithë kohës. Nga numërimi i...

10 Veshje që Do Ju Bëjnë të Ndjeheni Mirë Nëse i Blini Numër më...

Ndoshta ju ka ndodhur - ju shkoni në qendër tregtare për të blerë diçka specifike, por përfundoni me shumë gjëra që nuk keni menduar...

10 Bimë që Thithin Lagështinë dhe i Japin Shtëpisë Bukuri e Rehati

Shumë njerëz  dinë për lagështirën e madhe në shtëpinë e tyre, por përveçse prishin ambientet e brendshme, kjo mund të sjellë edhe shumë probleme...

10 Veshje Verore që i Kanë Lodhur të Gjithë Duke i Parë Çdo Vit

Në stinën e verës, dëshira për t'u veshur sjell shpesh edhe përtëritje të energjive. Por shpeshherë të gjitha imazhet në fund zbresin në gjëra krejtësisht...

18 Gjëra që Gratë Shofere Duhet t’i Mbajnë në Makinë

Njerëzit ndahen në dy ose tre kategori: të parët në makinë nuk kanë gjë tjetër veçse një çantë të zakonshme të ndihmës së parë dhe...

Ritmi i ecjes tënde thotë shumë për shëndetin e zemrës tënde

Shumë prej nesh ka të ngjarë të mos i kushtojnë vëmendje shpejtësisë që ecim, por një studim i fundit sugjeron se shpejtësia e ecjes...

Më të lexuarat