9 Këshilla Psikologjike për t’u Bërë më Tërheqëse

Jeff Haden, një nga njerëzit më me ndikim dhe më të popullarizuar në Linkedln dhe autor i pothuajse 30 librave të biznesit dhe komunikimit,...

Vetbesimi i Vajzës Tënde Bie në Moshën 8 vjeç, dhe Këto 6 Gjëra e...

Pasi vajza juaj e vogël të arrijë moshën 8 vjeç, vetbesimi i saj do të testohet nga ndryshimet në miqësi, pamja fizike, përgjegjësitë e...

16 Shprehje në Dukje të Sinqerta por që Janë Vërtetë të Vrazhda

Kur ndihemi të trishtuar, kemi nevojë për mbështetjen e të dashurve tanë. Por ndonjëherë fjalët mbështetëse vetëm përkeqësojnë ndjenjat negative. Pozitiviteti toksik na inkurajon të...

Pse të Rritësh një Vajzë të Sjellshme është Gabimi për të Cilin Prindërit Pendohen

Ka prindër që përpiqen të rritin vajzën e përsosur. Atë që është e respektueshme,  e sjellshme dhe që merr rolin e "vajzës ideale", siç...

10 Gjërat që ia Vështirësojnë Jetën një Personi të Zgjuar

IQ i Albert Einstein ishte 170, e Stephen Hawking ishte 160, e Ashton Kutcher është 160, dhe e Natalie Portman është 140. Duket sikur...

Nëse Nuk Caktoni Kufij për Fëmijën Tuaj, do ju Flasin Keq Kur të Rriten

Mungesa e rregullave zakonisht shoqërohet me lirinë dhe një fëmijëri të pakujdesshëm. Në realitet, prindërit që nuk vendosin ndonjë rregull mund të rrisin individë...

12 Rregulla Financiare që Ju Bëjnë të Pasur Nëse i Aplikoni Çdo Ditë

Të gjithë ne kemi ëndrrat tona, shumë prej të cilave shpesh kërkojnë shumë para. Pra, duhet të mësojmë t’i përdorim paratë siç duhet për...

Gabimet e Kujdesit Ndaj Fëmijëve që Çdo Prind i ka Bërë të Paktën Një...

Prindërit përpiqen t'u japin fëmijëve të tyre botën, por ndonjëherë edhe ata bëjnë gabime që mund të ndikojnë tek fëmijët e tyre për tërë...

Si ta Ndihmoni Fëmijën Tuaj t’i Përballojë Refuzimet pa e Humbur Vetbesimin

Si të rritur, e dimë se nuk mund të shmangim refuzimet. Të mëdha apo të vogla, ato janë gjithmonë diku aty dhe ne vetëm...

Rregulli i 10-Minutave për të Kapërcyer Çdolloj Mendimi Negativ

Mendimet negative mund të shterojnë energjinë tuaj, duke ju bërë të ndjeheni të dëshpëruar, të shqetësuar dhe të stresuar. Edhe në rastin më të...

Më të lexuarat