6 Rregulla Psikologjike që e Bëjnë më të Thjeshtë Jetën Tënde

Mikhail Labkovsky, një psikolog, nuk e fsheh faktin se ai u bë një psikolog pasi u mor me me problemet e tij. Dhe ai arriti...

Sa Ndikon Radha e Lindjes në Formimin e Personalitetit Tënd

Ju duhet të keni dëgjuar nga dikush që fëmija më i madh në një familje ka tendencë të jetë shumë i përgjegjshëm, ndërsa fëmijët...

Edhe Pse Femra të Do Marrëzisht, Këto 10 Arsye e Detyrojnë që një Ditë...

Shumë meshkuj e dinë se gratë mund të jenë në mënyrë magjepsëse misterioze dhe të paparashikueshme, por vetëm deri sa të bëjnë gati gjërat...

10 Gabime që me Siguri i Bëni sa Herë Debatoni me Partnerin Tuaj

Edhe çiftet e lumtura debatojnë gjithashtu. Në fakt, çiftet që debatojnë ka më shumë të ngjarë të qëndrojnë së bashku se çiftet që shmangin përballjen...

10 Shenja se Keni Filluar të Rrëshqisni nga Zemra e Partnerit Tuaj

Kur së pari mendojmë për tradhëtinë, rrallë mendojmë të kemi një lidhje emocionale me dikë tjetër jashtë martesës ose marrëdhënies tuaj. Edhe pse këto mund...

Psikologët Zbulojnë 3 Faktorë të Rëndësishëm për të Ruajtur një Marrëdhënie

Guy Winch, një psikolog familje që ka ndihmuar çifte për më shumë se 20 vjet, i cili mendon se lumturia dhe kënaqësia në një...

10 Truke Psikologjike që i Bëjnë Njerëzit të Fiksohen Pas Teje

Njerëzit janë qenie shoqërore. Ne e dëshirojmë ndërveprimin sepse është një sinonim i mirëqenies, argëtimit dhe mbështetjes, dhe ndërsa ka njerëz natyrisht të shoqërueshëm,...

7 Mënyra për t’i Zbuluar Gënjeshtrat në Vend

Edhe nëse gënjejmë bindshëm, trupi ynë i tregon të gjitha. Dhe kjo zakonisht ndodh sepse gjuha e trupit thjesht injorohet nga një gënjeshtar, i...

12 Këshilla pa Pikë Vlere që Nuk Duhet t’ua Japim Prindërve Nëse ua Duam...

Fqinjët, familja dhe miqtë janë të gatshëm të ndajnë bujarisht përvojën dhe idetë e tyre "të paçmueshme" se si duhet të sillen foshnja, nëna...

9 Shenja që Zbulojnë një Person që ka Interes për Ty

Për të kuptuar se si ndihet një person në lidhje me ju, nuk është e nevojshme të jeni të drejtpërdrejtë dhe t'i pyesni menjëherë....

Më të lexuarat