7 Veprime me Smartfon që po e Dëmtojnë Lidhjen Tuaj

Roli që telefonat inteligjentë luajnë në jetën tonë është i madh duke pasur parasysh që personi mesatar kalon mbi katër orë në ditë në...

7 Teori Shkencore për Dashurinë që Dolën të Vërteta edhe në Praktikë

Ekzistojnë 3 etapa dashurie dhe në secilën prej tyre funksionojnë hormone të ndryshme. Më shumë se kaq, u vërtetua shumë kohë më parë që...

7 Shenja që Je Prind i Mirë, edhe Pse Dyshon te Vetja

Të gjithë prindërit përpiqen të jenë perfektë për fëmijët e tyre. Disa janë të rreptë, disa jo, por të gjithë po bëjnë atë që...

15 Shenja se Vitet Kalojnë dhe po Bëhesh Grua

"Se vitet ikin tutje, dhe ikin një nga një. Se vajzat bëhen plaka, rinia nuk vjen më!" Me këto vargje është shprehur më së miri...

Gjyshërit që Kujdesen për Nipat dhe Mbesat e Tyre Jetojnë më Gjatë, Sipas Shkencës

Shumica prej nesh kanë kujtime të bukura për kohën e kaluar me gjyshërit. Ata ishin gjithmonë pranë për të ndarë mençurinë e tyre dhe...

Një Psikolog Këshillon Rregullin 3 Minutësh që Gjithë Prindërit Duhet ta Ndjekin

Sa kohë shpenzoni me fëmijën tuaj pas punës? Teknikisht, kemi vetëm rreth 30 minuta për të gatuar darkë për ta, rreth 15 minuta për...

“Atë që nuk e pranon, të gjunjëzon!”/ Mos mbani gjithçka brenda vetes, heshtja nuk...

Hulumtimet nga Universiteti Stanford tregojnë se individët që nuk i shprehin ndjenjat e tyre kanë më shumë probleme si tensione muskulare, dhimbjet e kokës,...

Ja Pse Është e Rëndësishme të Keni Biseda Cilësore me Vogëlushët Tuaj

Zakonisht, fëmijët kanë tendencë të thonë fjalët e tyre të para në moshën 10-15 muajshe. Dhe mënyra se si flisni me fëmijën tuaj jo...

16 Shprehje në Dukje të Sinqerta por që Janë Vërtetë të Vrazhda

Kur ndihemi të trishtuar, kemi nevojë për mbështetjen e të dashurve tanë. Por ndonjëherë fjalët mbështetëse vetëm përkeqësojnë ndjenjat negative. Pozitiviteti toksik na inkurajon të...

11 Mënyra për të Dalluar një Gënjeshtar Duke Mbajtur Shikimin më Pak se një...

Sipas statistikave, ne marrim rreth 90% të informacionit bazuar në gjestet e folësit. Në mënyrë të pavetëdijshme, ne lexojmë pozicionin e trupit të bashkëbiseduesit dhe...

Më të lexuarat