11 Mentalitete që u ka Ikur Koha, e që Dëmtojnë Ende Sot

Nuk ka vend për stereotipat e vjetëruar në shekullin 21, por ata vazhdojnë t'i mbajnë pozicionet e tyre të forta. Dhe ka nga ata që...

15 Shenja se Xhelozia e ka Kaluar Kufirin në Lidhjen Tuaj

Ndonjëherë një person nuk ka nevojë t'u tregojë të tjerëve se diçka nuk po funksionon në marrëdhënien e tij: të njohurit dhe madje edhe...

Çfarë Thotë Ngjyra Juaj e Preferuar për Ju

Ngjyrat që zgjidhni çdo ditë mund të përkthejnë informacionin në botë. Për shembull, nëse ju pëlqen të vishni rroba të kuqe, mund të asocioheni...

18 Tipa Kolegësh në Punë të Cilën Bëni Mirë t’i Shmangni

Në një zyrë, duhet të bashkëjetojnë lloje të ndryshme njerëzish. Disa prej tyre mund të bëhen miqtë tuaj të ngushtë, ndërsa të tjerët do të...

10 Këshilla për ta Mbrojtur Fëmijën Tuaj të Mos Ketë Turp nga Forma Trupore

Sipas hulumtimit, 3 në çdo 4 fëmijë nuk janë të kënaqur me peshën e tyre dhe 54% e vajzave raportuan se imazhet në mediat...

6 Ndryshime që Ndodhin me Partnerin Tuaj Pasi të Keni Fëmijën e Parë

Shumica e prindërve të rinj do të bien dakord që fëmijët shtojnë shumë stres si tek partnerët vetë ashtu edhe në çift. Niveli i...

10 Gabime që me Siguri i Bëni sa Herë Debatoni me Partnerin Tuaj

Edhe çiftet e lumtura debatojnë gjithashtu. Në fakt, çiftet që debatojnë ka më shumë të ngjarë të qëndrojnë së bashku se çiftet që shmangin përballjen...

Pse duhet t’i largosh njerëzit toksikë nga jeta jote (edhe nëse janë prindërit e...

Pasi të keni kuptuar se ekziston një person toksik në jetën tuaj, hapi tjetër thelbësor është t'i lini ata pas. Sidoqoftë, kjo është më...

10 Gjëra të Vogla që Çdo Burrë ia Fsheh të Dashurës së Tij

Çdo person ka sekrete të vogla. Ndonjëherë edhe njerëzit më të afërt nuk dinë për to. Një marrëdhënie romantike, ku sinqeriteti, besimi i pakufishëm dhe...

7 Mënyra Efektive për t’i Mbyllur Zënkat me Partnerin Tuaj

Të gjithë e kuptojmë se çelësi për një marrëdhënie të shëndetshme është komunikimi i mirë. Sidoqoftë, çelësi për zgjidhjen e problemeve pa i lënë ato...

Më të lexuarat