4 Mënyra Sesi Gënjeshtrat Tuaja të Bardha Ndikojnë për Keq te Fëmija

Kur gënjeni fëmijët tuaj kur janë të vegjël jo vetëm që mund të krijojë probleme për të ardhmen, por edhe mund të ndikojë tek...

Çfarë i Ndodh Trupit Tuaj Kur Dashuroheni

Në përgjithësi, njerëzit përpiqen të krijojnë shoqëri dhe dashuri në jetën e tyre. Për shembull, në vitin 2020, 64% e grave në të gjithë...

10 Mënyra Komunikimi në Çift që Çojnë Përfundimisht në Ndarje

Marrëdhëniet nuk janë gjithmonë një udhëtim i lehtë. Kur realiteti godet, ju duhet të gjeni një mënyrë për t'i komunikuar partnerit tuaj dëshirat dhe...

8 Parimet e Rritjes së Vajzës që e Ndihmojnë Bëhet e Zonja e Vetes

Qasja "më e mirë" për të rritur një vajzë është gjithmonë në ndryshim e sipër. Kohët e fundit, idea e rritjes së një "vajze të...

6 Këshilla se si të Reagoni kur Dikush Flirton me Partnerin Tuaj

Ju jeni në një mbrëmje kokteji në zyrën tuaj dhe shikoni një vajzë duke qeshur me batutat e të dashurit tuaj pa ndërprerje. Ajo...

Pse na Vjen për të Qeshur në Situata Serioze dhe 6 Mënyra për ta...

E qeshura nervoze në të vërtetë nuk është aspak e qeshur. Por kur kjo ndodh dhe ne qeshim gjatë një ngjarje traumatike ose një momenti...

9 Këshilla që e Bëjnë më të Thjeshtë Komunikimin me një Fëmijë të Llastuar

Fëmijët sillen keq për shumë arsye, por mërzia është më e zakonshmja. Ata e pranojnë që kjo sjellje nuk jep fryte të mira, veçanërisht...

9 Gjeste të Vogla që Zbulojnë Dikë që Nuk ju Duron Dot

Nëse nuk jeni shumë të sigurt nëse një person është i dhënë pas jush ose jo, dhe nuk mund t'i pyesni ata drejtpërdrejt, ne...

6 Arsyet pse Fëmijët Bërtasin dhe Si ta Zgjidhim Këtë Situatë

Të gjithë kemi kaluar një përvojë kur kemi vizituar miqtë tanë dhe fëmijët e tyre na kanë bombarduar me britma. Ne i kemi dëgjuar...

4 Gabime që Bëjnë Gratë kur Përpiqen të Jenë Nëna Perfekte

Një e vërtetë e përbashkët: çdo nënë dëshiron më të mirën për fëmijën e saj, dhe për këtë arsye përpiqet të bëjë gjithçka "siç...

Më të lexuarat