10 Frikëra të Fshehta për të Cilat 90% e Burrave Nuk Flasin Kurrë

A është madje e mundur që burrat mund të kenë frikë të fshehtë?

Duken kaq të fortë dhe vendimtarë! “Në asnjë mënyrë!” është ajo që do të thoshin shumë gra. Sidoqoftë, ky është vetëm një stereotip i imponuar nga shoqëria.

Ne jemi kundër stereotipeve. Kjo është arsyeja pse sot ne do t’ju tregojmë për 10 gjëra që në të vërtetë shqetësojnë shumicën e burrave.

Si duket trupi i tyre

Që në moshë shumë të re, femrat mësohen me idenë se trupi i tyre duhet të jetë ideal gjatë gjithë kohës. Ato mendojnë se duhet të punojnë vazhdimisht dhe të ndjekin një lloj diete.

Nuk ka stereotipe të tilla për burrat, por kjo nuk do të thotë se ata nuk shqetësohen për formën e tyre fizike ose që ata nuk e krahasojnë veten me modelët në revista. Përndryshe, pse burrat do të kalonin kaq shumë kohë në palestër?

Frika e tyre më e madhe është nëse dikush do t’u vinte atyre në pah barkun e krijuar.

Paratë

© depositphotos.com

Paraja është një nga arsyet më të njohura për të cilën burrat shqetësohen. Ata janë rritur si krijues të bukës së ardhshme. Një mashkull madje mund të mos ketë një të dashur, por ata shqetësohen për gjendjen e tyre financiare sidoqoftë, sepse ata mendojnë se gjëja më e nevojshme për një marrëdhënie janë paratë.

Sidoqoftë, kujdesi dhe vëmendja janë shumë më të rëndësishme për gratë. Nëse e kemi gabim, dhe ajo që me të vërtetë ka rëndësi për një vajzë janë paratë, atëherë ajo nuk ia vlen që të shpenzoni kohën tuaj.

Gjatësia

© depositphotos.com

Si mund të mos shqetësohet një mashkull nëse një nga karakteristikat kryesore të “një mashkulli ideal” është gjatësia? Nëse femrat do të interesoheshin për gjatësinë më pak, atëherë meshkujt që nuk janë dhe aq të gjatë do të kishin më shumë shanse. Madhësia nuk ka rëndësi nëse nuk ka të bëjë me madhësinë e zemrës së tij.

Meshkujt e tjerë mund të jenë një kërcënim

© depositphotos.com

Xhelozia e meshkujve nuk është zakonisht aq e dukshme sa e femrave, megjithatë ajo dëmton vetëvlerësimin e tyre po aq shumë. Partneri juaj mund të mos tregojë shenja shqetësimi kur i tregoni atij për një koleg mashkull me një sens të mrekullueshëm humori.

Por duhet ta dini këtë: ai shqetësohet shumë, dhe e krahason veten me një konkurrent të mundshëm. Për të shuar frikën e tij, duhet të bisedoni me të me ndershmëri dhe të shpjegoni që asgjë nuk përbën asnjë lloj kërcënimi.

Mungesë përvoje në marrëdhënie

© canalplus

Imazhi i një njeriu macho është makthi më i keq i çdo mashkulli sepse i bën ata të përpiqen të duken si me përvojë dhe të gënjejnë për numrin e ish-të dashurave që kanë pasur.

Në fakt, ata kanë po aq frikë sa femrat nëse bëjnë diçka të gabuar. Mbështetja dhe ndershmëria për të gjitha gjërat në lidhje me marrëdhënien tuaj do t’ju ndihmojnë të ndjeheni më të sigurt.

Flokët

© Carousel Productions © depositphotos.com

Qimet në trup dhe kokë janë gjithmonë problem për meshkujt. Një sasi e vogël e qimeve në trup – po sikur të mos dukem dhe aq macho?

Shumë qime – është shumë e frikshme apo shumë e çrregullt?

Dhe të qenit tullac është shpesh gjëja më e keqe që mund të ndodhë. Ju mund t’i përkeqësoni gjërat duke ia përmendur këto probleme partnerit tuaj.

Dieta

© depositphotos.com

“Jam me dietë.” Meshkujt i dëgjojnë këto fjalë nga femrat shumë shpesh. Por nëse një mashkull përmend një dietë, mund të tingëllojë e çuditshme. Sidoqoftë, meshkujt gjithashtu kujdesen për trupin e tyre dhe për ushqimet që hanë. Të gjithë duan të jenë të shëndetshëm dhe në formë. Thjesht meshkujt flasin për këtë më rrallë.

Marrëdhënia e tyre me të dashurën e tyre

© pexels.com

Sa artikuj janë shkruar në revistat për femra se si funksionojnë marrëdhëniet? Sidoqoftë, nëse meshkujt fillojnë ta diskutojnë këtë, gratë mund të mendojnë se është e çuditshme.

Sigurisht, meshkujt janë “brutal”, kështu që ata nuk duhet të shqetësohen për gjëra të vogla si marrëdhëniet, apo jo? Por edhe burrat duan që gjithçka të jetë në rregull, kështu që le të shqetësohen.

Sa partnerë kishte një vajzë para tij

© Dune Entertainment

Nëse një grua ka pasur më shumë partnerë se një burrë para se të takohen, atëherë burri do të duhet të konkurrojë me të. Për më tepër, partneri juaj mund të shqetësohet gjithashtu për shkak se ka më pak përvojë se ju.

Gjëja më e rëndësishme është t’i shpjegojmë atij se e kaluara është e kaluar dhe nuk ka asgjë për t’u shqetësuar.

Shprehja e hapur e emocioneve

“Mos qaj! Ti je burrë!” Kjo është ajo që meshkujt dëgjonin gjithmonë, që kur ishin fëmijë. Prindërit e tyre donin t’i bënin ata të fortë dhe të aftë për të mbrojtur familjet e tyre, por ne mendojmë se nuk është një ide e mirë.

Ata kanë frikë të duken të dobët dhe të shfaqin emocionet e tyre të vërteta. Mos i hidhni benzinë zjarrit dhe mos flisni për mënyrën sesi një burrë SUPOZOHET të përballojë situatën. Ai nuk i ka borxh askujt.