15 Situata Kur Njerëzit e Teprojnë me Ato që Thonë

©Depositphotos.com

Kur dikush ju zë hapësirën e vetme për parkim pikërisht përpara hundës tuaj ose ju kërkon këpucët e fundit që keni blerë, është e bezdisshme dhe shqetësuese.

Dhe është gjithashtu turp që momente të tilla në jetën e përditshme janë kaq të përsëritura. Ju duhet të keni durim dhe një sens të mirë humori në mënyrë që të dilni nga konfliktet e vogla dhe të mëdha, nëse jo si një fitues, atëherë të paktën si një person që i ka të gjitha qelizat nervore të rregullta.

Ne gjithashtu shqetësohemi dhe mërzitemi kur gjendemi në situata të pakëndshme ose të çuditshme. Por dihet: nëse flisni për problemin dhe aq më tepër nguliteni atë, atëherë ai do të sjellë në jetë emocione negative.

Nuk na bën çudi thënia: nëse dëshiron të humbasësh një mik apo të afërm, jepi para borxh

©Depositphotos.com

Duke u përpjekur të mbajë radhën në klinikë, zonja më miqësore dhe e shoqërueshme mund të shndërrohet në një luan të zemëruar

©Depositphotos.com

Udhëtimi me dikë në të njëjtën makinë mund të prishë çdo marrëdhënie të mirë.

©Depositphotos.com

Kur një person ka më shumë para, shpesh bëhet shkak i vëmendjes jo të shëndetshme dhe interesit egoist.

©Depositphotos.com

Ndonjëherë konkurset për fëmijë janë një provë ekskluzivisht për prindërit që nuk do të jenë në gjendje të pajtohen me vendin e dytë “ofendues” të fëmijës

©Depositphotos.com

Të blesh një shtëpi në fshat dhe të mos grindesh me fqinjët është një detyrë pothuajse joreale.

©Depositphotos.com

Edhe njerëzit më miqësorë mund të mos e falin një veprim kaq të vogël si një kuti kartoni të harruar.

©Depositphotos.com

Miqësia më e fortë do të godasë fundin kur një gjë e preferuar, e cila ishte huazuar me një pretekst të besueshëm, prishet

©Depositphotos.com

Për të mos i prishur humorin askujt, është mirë të mos u merrni të tjerëve telefonat nga duart, e aq më tepër të bëni diçka me to

©Depositphotos.com

Të shpenzosh të gjithë pasditen duke gatuar një ëmbëlsirë dhe në fund të zbulosh se nuk ka mbetur më as edhe një copë nga ajo është një mënyrë klasike për të testuar se sa e fortë është një lidhje

©Depositphotos.com

Të blesh një apartament dhe të mos humbasësh disa miq është një mision i pamundur, sepse blerjet e kushtueshme janë një test përllogaritës i njohjes së zilisë së njeriut

©Depositphotos.com

Zgjedhja e dhuratave dhe mos marrja e krediteve, edhe nëse duket se ishte rënë dakord paraprakisht

©Depositphotos.com

Premtimi për të mbetur miq nuk do të thotë të mbetesh shok, veçanërisht kur merret parasysh ana materiale e çështjes.

©Depositphotos.com

Shpesh është më mirë të bësh pazar vetëm në mënyrë që miqësia afatgjatë të mos bëhet viktimë e një zbritje 50% në një fustan.

©Depositphotos.com

Fiksimi me “atë që njerëzit do të thonë” ka provokuar më shumë se një skandal, sepse nganjëherë njerëzit e huaj janë më të rëndësishëm për përshtypjet sesa njerëzit tanë

©Depositphotos.com