15 Teknika Riparimesh në Shtëpi që Janë Surprizuese për Këdo

Në qoftë se nuk jeni një kontraktues profesionist, riparimet e shtëpive mund të duken pak mbingarkuese, dhe madje edhe truket e provuara mund të duken të frikshme. Shumë njerëz të përditshëm kanë kuptuar se duke marrë përsipër një punë riparimi, ata mund të dalin me truket dhe pengesat e jetës për ta bërë punën shumë më të lehtë nga sa mendonin.

Ne jemi gjithnjë në kërkim të teknikave të fundit të jetës për t’ju ndihmuar të bëni riparime, dhe ne po i ndajmë ato këtu me ju.

Manikyri i thonjve mund të ndihmojë në plotësimin e çarjeve në pllaka (thjesht sigurohuni që është ngjyra e duhur).

 

“Fërkoni një arre në mobilje prej druri të dëmtuar për të mbuluar shenjat.”

© icametodropbombs / Reddit

Dorezat dhe çorapët mund t’ju ndihmojnë të lyeni në ato vende që nuk mund të arrihet.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Rhian Jones (@preslwyddfa_interior) in data:

Paketat e xhelit silicë mund të përdoren për të pastruar elektronikën e lagësht, si telefonat. Ata veprojnë shumë më mirë sesa orizi.

© buriburidance / Reddit

Nëse keni nevojë për të riparuar ose zëvendësuar një cilindër ajri të thyer, një rul i vjetër bojë mund të bëjë punë.

© QuevedoDeMalVino / Reddit

“Shirit gome 3M funksionon shumë mirë për të rregulluar izolimin e telit të thyer. Ajo nuk ka një anë ngjitëse dhe nuk do të bëhet rrëmujë ngjitëse me kalimin e kohës “

© whitesombrero / Reddit

Vidhosni vidhat tuaja përmes disa kartonave dhe etiketoni grupet për të mbajtur mend vendosjen dhe të mos i humbni ato.

© KaiserBobby / Reddit

“Nëse fundi i kabllit tuaj mikro-USB po fillon të prishet, përforconi atë me Shoe Goo ose ndonjë ngjitës tjetër të ngjashëm.”

© SPDSKTR / Reddit

Përdorni një varëse rrobash për të mbajtur furçat e lagura ndërsa prisni që ato të thahen.

© superdownvotemaster / Reddit

Mjetet e ndryshkura mund të pastrohen duke u zhytur në uthull.

© Sartevscamus / Imgur

Sapuni apo edhe rrezet e diellit mund të ndihmojnë për dyert, ndonjëherë më mirë se lubrifikantët gjenerikë.

© Greighlin / Reddit

“Si të shpojmë në një mur pa krijuar pluhur …”

© Slivnikov / Reddit

Magnetët mund t’ju ndihmojnë të gjeni ato mbërthecje të bezdisshme në mur.

© classiclantern / Reddit

“Riparoni / përforconi kabllot për të parandaluar prishjen e tyre. Përdorni tela dhe të tkurrni tubat. “

© Square-Balls / Reddit

Ndonjëherë, natyra ka përgjigjen …

© uqubar / Reddit