20 Ide Unike Paletesh që Shpëtojnë Portofolin Tuaj dhe Planetin Tonë

Pak imagjinatë dhe shumë punë mund t’ju ndihmojnë të transformoni diçka të thjeshtë ose të harruar në diçka të bukur. Le të marrim paletat për shembull; ato zakonisht janë struktura prej druri të përdorura për të ndihmuar në heqjen dhe lëvizjen e mallrave.

Megjithatë, mund ta vendosni një paletë të përdorur në përdorime të tjera, si për të ndihmuar rreth shtëpisë – veçanërisht nëse e ripërdorni drurin.

Më mirë akoma, ripërdorimi i këtyre materialeve mund t’ju ndihmojë të shpëtoni planetin.

Ne e duartrokasim kreativitetin, dëshirën për të ndihmuar tokën dhe aftësinë për t’i bërë gjërat vetë, kështu që ne jemi duke ndarë disa nga mënyrat më unike në të cilat njerëzit kanë transformuar paletat e përdorura.

Një paletë mund të bëhet një koshere e mrekullueshme për bletët; ajo tashmë vjen me shumë hapësira.

© hairy_quadruped / Reddit

Një paletë e thjeshtë mund të ndihmojë në strukturimin e rrugicës tuaj.

© Switchmisty9 / Reddit

Këtu janë tavolina të thjeshta kopshtarie.

© Alagosdor / Reddit

Druri mund të vihet në përdorim si një dysheme druri në miniature, si në këtë furgon.

© GrandpaCoyote / Reddit

Ja një lëkundëse e madhe mjaftueshëm që të gëzoni me një mik.

© IAmGregAnderson / Reddit

Druri mund të përdoret gjithashtu për të bërë një derë klasike.

© ThingsIveCreated / Reddit

Me disa ndryshime, mund t’i bëni vetes një njësi zyre artizanale me shumë funksione.

© dhl1911 / Reddit

Këtu është një platformë patinazhi që mund të përshtatet me oborrin e shtëpisë tuaj.

© mattricksmagic / Imgur

Me materiale të mjaftueshme, mund të krijoni edhe një mur për dhomën e gjumit.

© Minivanv / Imgur

Një strehë në kopësht

© Bobbiethyname / Imgur

Paletet u bënë për të ndihmuar lëvizjen e gjërave që është arsyeja pse duke e shndërruar një të tillë në një tavolinë ka mjaft kuptim.

© jbryson1982 / Imgur

Kjo tryezë prej druri do të jetë e bukuria e piknikut.

© KONKREETkahuna / Imgur

Një stol për zbavitje në natyrë, nevojiten vetëm disa jastëkë.

© jester787 / Imgur

Me një burim pijesh si ky, ju mund të hapni restorantin tuaj.

 

© hatchetjackson / Imgur

Një shtrat japonez i një platforme si kjo është i përkryer për gjumë të këndshëm.

© VictorKiloSierra / Imgur

Kur të ndërtoni tryezën e kafes, mund të shikoni se sa e rëndësishme është të përdorni dërrasat.

© massivebadgers / Imgur

Gjëja më e mirë kur bëni shtatrin tuaj është pjesa kur shtriheni pasi mbaroni … për aq kohë sa ju kujtohet të vendosni dyshekun.

© cyborgone2002 / Imgur

Një kosh mbeturinash nuk do të dukej kurrë kaq bukur.

© ridingdutchman / Imgur

Qeni juaj do t’ju vlerësojë që ka shtratin e vet.

© 1sandiegan / Imgur

Paletat mund t’ju japin botën … nëse i përdorni për të bërë një hartë si kjo.

© thepoopthatwaspromised / Imgur

Ky kopsht i varur.

© Bluehelix / Imgur

Bonus: Me gjërat që ju teprojnë pasi bëni shtëpinë tuaj, gjithmonë mund të bëni një shtëpi emergjence.

© Icweinerx2 / Reddit

Kur bëhet fjalë për atë që mund të bëni, kufiri juaj i vetëm është imagjinata juaj. A keni ndonjë ide për atë që mund të bëni nga një paletë e përdorur ose ndonjë copë druri e vjetër? Na tregoni!