9 Gjëra të Zakonshme që u Japin Siklet Njerëzve që s’e Duan Kontaktin Fizik

©Depositphotos.com

Të gjithë kemi atë mikun i cili gjithmonë përpiqet të shmangë përqafimet ose puthjet. Ju madje mund të jeni ai person. Të tjerët e konsiderojnë të çuditshme këtë sjellje sepse nuk e dinë se çfarë kalon një person që nuk pëlqen të preket.

Ne kemi mbledhur disa raste tipike që ky lloj personi mund të mos i pëlqejë.

Fëmijët e të tjerëve

Fëmijët janë lulet e jetës sonë … për sa kohë që mund t’i admirojmë nga larg. Ne i duam fëmijët e të tjerëve, por nuk mendojmë se përqafimi i tyre është i domosdoshëm për të treguar dashurinë tonë. Ne vetëm përqafojmë fëmijët tanë.

Vera

Vera ka një disavantazh të madh: trupat e djersitur të njerëzve të tjerë janë rreth nesh, dhe ato gjithmonë duket se ngjiten me tanët. Të veshim rroba të hapura verore dhe të mos prekim një vend ose një të huaj me lëkurën tonë është pothuajse e pamundur.

Përqafime pa ndonjë arsye …

Është e vështirë të kuptohet pse na duhen këto përqafime kur takohemi ose themi mirupafshim. Në fund të fundit ne nuk jemi kthyer nga një luftë.

 … dhe me arsye

Është një situatë jashtëzakonisht e vështirë kur dikush që është praktikisht i huaj po përpiqet të na përqafojë. Për më tepër, sjellja jonë mund të perceptohet si ftohtësi, dhe kjo mund të jetë e ashpër ose e turpshme.

Masazh

Duket e pabesueshme kur shohim njerëz të tjerë që vizitojnë rregullisht sallat e masazheve. Për më tepër, ata janë të lumtur kur marrin një kartë dhuratë për një seancë masazhi ku trupat e tyre do të preken nga një i huaj. Kjo është e panatyrshme për ta.

Pishina

Një pishinë është një supë me njerëz. Momenti kur fytyra jonë do të lahet me të njëjtin ujë që sapo ka larë këmbët ndonjë i huaj do të jetë i fundit në jetën tonë.

Marrëdhëniet e reja

Na duhet pak kohë që të mësohemi të kemi një person të ri në jetën tonë. Kjo nuk do të ndodhë menjëherë. Por sapo të ndodhë, ne do t’ju japim të gjithë butësinë që kemi brenda.

Një mik i vjetër

Mundohuni të mos na prekni kur flasim. Ju lutemi mbani për vete të gjitha ato prekje miqësore dhe në shpatulla. Ne mund të jemi dëgjues të vëmendshëm pa të gjitha ato gjëra.

Dhe gjëja kryesore

Nëse ju përqafojmë rregullisht, kjo do të thotë që ju jeni një nga njerëzit më të rëndësishëm dhe të dashur në jetën tonë.

Tani me shpresën se mund ta kuptoni se si ndihet një mace që kapet dhe shtrydhet çdo herë. Mos e bëni. Respektoni hapësirën personale … dhe macet.