Një Hetues Privat Zbuloi 4 Sinjalet e Sigurta të një Burri që po Tradhton

David King, menaxhues i Lipstick Investigations, një kompani detektivësh privatë, ka zbuluar shenjat më të njohura të burrave tradhtarë.

Sipas tij, gratë që iu drejtohen hetuesve privatë kanë të drejtë në dyshimet e tyre në 80% të të gjitha rasteve. Kjo është për shkak se ato mund të vënë re detaje që burrave të tyre nuk u kanë shkuar në mendje.

I pari

 

Shenja e parë dhe më e dallueshme është kur burri ose i dashuri fillon të kujdeset për veten e tij shumë më tepër sesa më parë: ai ka një parfum të ri, një model të ri flokësh, një stil të ri të të veshurit.

Nëse ju mendoni se ai nuk dëshiron të kalojë shumë kohë me ju, atëherë ka shumë mundësi që burri juaj t’ju tradhtojë.

I Dyti

Nëse një mashkull vendos një fjalëkalim në telefonin, tabletin ose kompjuterin e tij pa ndonjë arsye, kjo mund të jetë një shenjë shqetësuese.

Epo, natyrisht, nëse shikoni në telefonin e tij dhe monitoroni të gjitha thirrjet, atëherë ndoshta nuk ka asgjë për t’u shqetësuar për vendosjen e një fjalëkalimi. Ai thjesht ka nevojë për një hapësirë private.

Megjithatë, nëse marrëdhënia juaj ishte e mbushur me besim dhe pastaj ai vendosi fjalëkalime në të gjitha pajisjet e tij, ai ndoshta ka diçka për të fshehur.

I Treti

 

Sjellja tjetër e dikujt që tradhton është zemërimi dhe agresioni. Sa herë që i bie telefoni, ai ngrihet dhe largohet nga dhoma për t’u përgjigjur.

Çdo pyetje që bëni, madje edhe më e thjeshta po të jetë, mund të çojë në një debat. Duket sikur dëshiron një arsye për konflikt. Dhe pasi ju flisni për këtë, ai largohet nga shtëpia për të “marrë ajër të pastër”.

Në fakt, në këtë situatë, një mashkull po përpiqet të ndalojë së ndjeri fajtor. Ai po përpiqet të justifikojë veprimet e tij duke ju fajësuar ju.

I Katërti

 

Shenja e fundit që partneri juaj po ju tradhton është dëshira e tij për të dalë nga shtëpia pa ju.

Nëse më parë bashkëshorti juaj ju ftonte në kinema dhe restorante ose sugjeronte takime me miqtë ose dilnit jashtë qytetit, por tani ai po kërkon një arsye për të shkuar diku pa ju, ky është një sinjal shqetësues.

E njëjta gjë vlen edhe për situatat kut burrit tuaj i pëlqente të qëndronte në shtëpi me ju dhe tani ka takime të rregullta me dikë tjetër. Ka shumë të ngjarë që burri juaj të ketë gjetur dikë dhe ju nuk keni ende dijeni për këtë.

Një gjë e rëndësishme që duhet të keni parasysh:

Më vete, këto sinjale mund të mos sinjalizojnë asgjë. Megjithatë, nëse vini re disa prej tyre, ju nuk duhet t’i shpërfillni.