10 Enigma që i Ndezin Turbon Trurit Tonë

Kuizet janë një mënyrë e shkëlqyer për të ekzaminuar sesi të tjerët mendojnë dhe cilat janë paragjykimet e tyre, sipas studiuesve.

Kjo është arsyeja pse ju mund të dëgjoni shumë përgjigje të ndryshme për të njëjtën pyetje. Por, në fund të fundit, ka vetëm një përgjigje për shumicën e kuizeve dhe veçanërisht për ato që kërkojnë vëmendjen e plotë të syve tuaj.

Ne e dimë mjaft mirë se sa shumë ju pëlqejnë enigmat e mira dhe për këtë arsye ne kemi përgatitur 10 prej tyre që do ta mbajnë trurin tuaj të zënë për një kohë. Gjithashtu, në fund të artikullit do të arrini të gjeni edhe përgjigjet e tyre. Mos bëni hile!

1. Cila është femra më e pasur?

2. A mund ta ndihmoni Elën të zbulojë se kush është pronari i vërtetë i jahtit?

3. Majku ka humbur kujtesën. Gruaja e tij është gati të lindë. A mund ta ndihmoni të kujtojë se cila është gruaja e tij shtatzënë?

4. Cila nga gjethet është identike me shembullin?

© Pixabay.com, © Pixabay.com, © Pixabay.com

5. Një nga 5 fëmijët doli fshehurazi nga dritarja dhe u kthye më vonë. Cili ishte?

© Pixabay.com, © Pixabay.com, © Pixabay.com

6. E gjeni dot lidhjen mes 2 meshkujve?

Pandi është vëllai i Markut. Marku është vëllai i Selit. Seli është babai i Danielit. Çfarë lidhje kanë Danieli me Pandin?

7. Si mbijetoi ajo?

Dy vajza hëngrën darkë së bashku. Ato të dyja pinë çaj të ftohtë. Njëra prej tyre e piu çajin shumë shpejt dhe mbaroi pesë gota gjatë kohës që vajzës tjetër iu desh të mbaronte vetëm një. Vajza që piu vetëm një gotë vdiq, ndërsa tjetra mbijetoi. Të gjitha pijet e tyre ishin me helm. Si mbijetoi vajza që piu më shumë?

8. Cila prej dhuratave nuk i pëlqeu Meganit?

9. Po gatuajnë 2 persona. Njëri po merret me skarën dhe tjetra në kuzhinë. Cili po bën diçka të gabuar?

10. Xheni, Marku dhe Kate kanë të gjithë të njëjtën valixhe. A mund t’i ndihmoni ata të identifikojnë se cila është e kujt?

Është koha e rezultatit dhe ne presim të shohim se sa nga gjëegjëzat keni arritur të zgjidhni. A ka pasur ndonjë prej tyre që ju ka pasur një kohë veçanërisht të vështirë?

Përgjigje:

  1. Ora e Sarës nuk është origjinale duke qenë se marka është “VerSSace. Byzylyku i arit të Pamit ka gërvishtje. Byzylyku i Xhesikas ka gurë të kushtueshëm.
  2. Ka një xhaketë blu në karrigen në varkë, e cila kombinon me pantallonat e djalit në të majtë. Kështu që, përfundimisht, është jahti i tij.
  3. Gruaja në të majtë nuk duket sdikur do të lindë tani shpejt. Gruaja në mes ka veshur këpucë me takë, kështu që ajo mund të jetë dduke u shtirur sikur është shtatzënë. Gruaja në të djathtë nuk i ka lidhur këpucët, që do të thotë që nuk ka mundur ta bënte.
  4. Gjethja numër 4.
  5. Vajza që mban këpucët veshur.
  6. Pandi është xhaxhai i Danielit.
  7. Helmi ishte në akull. Ndërsa ajo piu ngadalë çajin e saj të vetëm, akulli që po shkrihej shpërndau gjithashtu edhe helmin.
  8. Asaj nuk i pëlqyen vathët sepse ajo nuk i ka veshët e shpuar.
  9. Furra e burrit është e fikur. (e kuqe)
  10. Valixhja me gërvishtje i përket gruas që mban një qen. Valixhja me çelësin e sigurisë i përket burrit me këmishë blu.