10 Situata Komike që Tregojnë sa e Vështirë Bëhet Jeta e Femrave në Pranverë

Pranvera është një kohë kur natyra zgjohet nga gjumi i dimrit dhe na sjell rrezet e diellit, humor të mirë dhe një besim të përtërirë tek njerëzimi.

Së bashku me natyrën, aktivitetet e përditshme të femrave mesatare gjithashtu fillojnë të ndryshojnë. Femrave u paraqitet një listë e tërë e re e gjërave për t’u bërë dhe problemet me të cilat duhet të përballen gjatë pranverës.

Ne kemi vendosur të përpilojmë të gjitha veçoritë e sezonit të pranverës që i bëjnë vajzat të ndihen në siklet dhe që paraqesin probleme të reja për ta.

Kur pranvera vonon që të vijë, vajzat bëjnë çdo gjë që ta bëjnë të vijë më shpejt.

Duhet vullnet serioz për të treguar feminitetin tuaj.

Është e vështirë të sinkronizoni bukurinë tuaj me motin.

Përgjigja për pyetjen e thjeshtë “Çfarë duhet të vesh,” bëhet një sfidë e vërtetë.

T’i sjellësh botës hijeshinë mund të mos jetë aq e lehtë sa duket.

Kur e kupton se pranvera do të vijë në mënyrë të pashmangshme, por këmbët tuaja nuk pajtohen.

Pranvera ju befason atëherë kur më pak e prisni.

Një tjetër problem i madh automatikisht shtohet në listë.

Streset e realitetit nuk do t’ju lejojnë të shijoni bukurinë e luleve të para të pranverës.

Ju do të duhet të hiqni dorë nga “harroje depilimin” për gjashtë muajt e ardhshëm.

Cilat vështirësi hasni në çdo pranverë? Ndani me ne edhe më shumë probleme pa të cilat kjo listë do të ishte e paplotë!