11 Situata Argëtuese që Tregojnë Sesi Ndryshon Jeta e Një Mashkulli Pas Martesës

Për çdo mashkull vjen ajo dita kur merr fund jeta e shkujdesur dhe e lirshme. Disa bëma të atyre ditëve sjellin në mendje kujtime të bukura, e disa të tjera duhet të harrohen njëherë e përgjithmonë.

Shkolla e Jetës ka gjetur disa prej ndryshimeve më drastike që ndodhin në jetën e një mashkulli pasi ai ta djegë shaminë e beqarisë.

Xhirot me motor

Paqja, hapësira dhe qetësia e gjumit

Përgatitja e valixheve

Palestra e një lloji krejt tjetër

Makina

Fundjavat e mia

Darkat

Banjoja

Programet e preferuara Televizive