12 Gjëra që Dikur ishin Arsye për t’u Krenuar, Ndërsa Sot Janë Thjesht të Çuditshme

©Depositphotos.com

Çdo brez ka arsyet e veta për të qenë krenar. Nëse më parë konsiderohej nder të punonit në një vend gjatë gjithë jetës tuaj ose ta mbanit burrin “në pëllëmbë të dorës” për ndonjë gjë, sot për këto “arritje” ka më shumë gjasa të ndjejmë keqardhje sesa zili.

Ne vendosëm të bëjmë një krahasim se si idealet kanë ndryshuar gjatë 10, 20, 40 viteve të fundit në fusha të ndryshme të jetës. Dhe do të kuptojmë se shumë gjëra me të cilat disa njerëz mburreshin e kanë humbur plotësisht vlerën e tyre në botën moderne.

“Ju duhet të martoheni një herë dhe për gjithë jetën”.

©Depositphotos.com

“Unë kam një djalë, një trashëgimtar!”

©Depositphotos.com

“Dhe unë linda vetë”

©Depositphotos.com

“Burri im më dorëzon mua të gjithë pagën e tij”

©Depositphotos.com

“Unë nuk e le burrin tim të bëje punë”

©Depositphotos.com

“Një pellush është një shenjë e pasurisë dhe bukurisë”

©Depositphotos.com

“Arsimi i lartë është një arsye e rëndësishme për t’u krenuar”

©Depositphotos.com

“Ushqyerja me gji duhet të mbahet për aq gjatë sa të jetë e mundur.”

©Depositphotos.com

“Patenta e shoferit për gratë është e mrekulli”

©Depositphotos.com

“Kristali dhe setet janë dekori kryesor i shtëpisë”

©Depositphotos.com