12 Gjëra që Burrat dhe Gratë i Shohin në Mënyra Krejtësisht të Ndryshme

Shumica prej nesh mendojnë se burrat dhe gratë në thelb nuk kanë shumë gjëra të përbashkëta. 87% e njerëzve besojnë se të dy gjinitë i shprehin ndjenjat e tyre në mënyra të ndryshme. 68% besojnë se është e pamundur që interesat dhe hobet tona të jenë të njëjta.

Ne vendosëm të hedhim një vështrim në dallimet midis humorit të burrave dhe grave dhe përgatitëm disa pjesë humoristike për ju, ku thjesht mund të shikoni edhe veten.

Takimi i parë

Pas një ndarje

Ai: Jam i lirë!

Ajo: E vetmuar përgjithmonë!

 

Veshja

Familja

Të qenit single

Argëtimi jashtë

Paketimi

Dieta

Tualeti

Përgatitja për një takim

Ofendimet

Detyrat e shumta