10 Marrëdhënie Dashuri Urrejtje që Ne Femrat Kemi me Flokët Tonë

©Depositphotos.com

Të gjitha llojet e flokëve janë të bukura, por … sa duam që tonat të jenë gjithmonë në anën e duhur. Ndonjëherë ato sillen shumë mirë dhe na bëjnë të dukemi bukur.

Herë të tjera, është aq e vështirë për t’i trajtuar sa nuk hezitojnë të na lëjnë të fiksuara në çdo kohë. E megjithëse besojmë se na ndodh vetem neve kjo situatë, e vërteta është se shumë gra i përjetojnë këto ulje-ngritje në marrëdhëniet me flokët e tyre.

Ne po ju prezantojmë 16 ilustrime që portretizojnë marrëdhënien e vështirë që vajzat kanë me flokët.

Askush nuk është i kënaqur me atë që ka: vajzat me kaçurrela duan flokë të drejtë dhe vajzat me flokë të drejtë i duan me kaçurrela

©Depositphotos.com

Duket se krehja jonë është ajo e një ariu

©Depositphotos.com

Bllokimi i kullimit në banjën tonë është i zakonshëm.

©Depositphotos.com

Ai moment i vështirë kur përpiqesh të dukesh bukur, por flokët nuk dëshirojnë të bashkëpunojnë

©Depositphotos.com

Krehja e nyjeve është një betejë e dhimbshme

©Depositphotos.com

Prerja e flokëve është një vendim shumë i vështirë për tu marrë

©Depositphotos.com

Era mund të bëhet armiku juaj

©Depositphotos.com

Kur i kërkoni stilistit të presë majat dhe përfundoni si një qen qimedredhur

©Depositphotos.com

Kuptoni se kur dilni nga deti me flokë të lagur nuk dukeni si vajzat e Baywatch

©Depositphotos.com

Nëse keni nevojë të përqendroheni, duhet të lidhni flokët

©Depositphotos.com

Kur filloni të kuptoni që të linit mikun tuaj të rregullojë flokët ishte një ide e keqe

©Depositphotos.com

Ne mund të shkojmë në ekstreme për ta trajtuar atë

©Depositphotos.com

Ai momenti kur fëmija juaj luan me flokët tuaj

©Depositphotos.com