12 Momente që Zbulojnë aq Bukur sa Shumë Ndryshon Jeta Jonë Kur Rritemi

Globi vazhdon të rrotullohet dhe ne bëhemi më të vjetër dhe gjithçka ndryshon. Si adoleshentë, ne duam të jemi të rritur për të përjetuar pavarësinë dhe zgjedhjen. Si të rritur, ne shikojmë prapa

me nostalgji në ato ditë të lumtura dhe dëshirojmë që ne ishim fëmijë përsëri.

Ne kemi krijuar disa ilustrime për ju në të cilat ne mendojmë të përmbledhim përvojat e shumë prej nesh. Ne jemi të sigurt që ju do të gjeni veten në të paktën disa prej tyre!

Leximi i literaturës klasike

Mendimi për jetën

Aktivitetet e mbrëmjes

Marrëdhëniet me prindërit

Të qënit në dashuri

Përgjegjësia

Festat

Garderoba

Në shtëpi

Filmat vizatimorë

Qëllimet

Ëndrrat