12 Situata për të Qeshur me Vajzat që Ngasin Makinën

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Një grua që vozit nuk është më një gjë e rrallë, dhe stereotipi që ato nuk mund të ngasin ka kohë që është vjetëruar.

Dhe megjithëse të gjithë kanë stilin e tyre të ngasjes, aftësitë e tyre të veçanta ose momentet që sfidojnë logjikën, ekzistojnë lloje të shofereve që i ndeshin në çdo rrugë apo qytet.

Ne i kemi ilustruar ato dhe presin nga ty të na thuash cila je ti, apo cila është shoqja apo e dashura juaj…

©Depositphotos.com

“Schumacher”

©Depositphotos.com

Cezari me fund

©Depositphotos.com

E përpikta

©Depositphotos.com

E papritura

Rrugët me stuhi

©Depositphotos.com

Zonja selfie

©Depositphotos.com

Ajo me motor të shtrir

©Depositphotos.com

Mekanikja

©Depositphotos.com

E urta

©Depositphotos.com

Dyshuesja

©Depositphotos.com

Normalja

©Depositphotos.com