13 Gjëra Femrash për të Cilat Meshkujt “Mbarojnë”…

Dashuria për macet e adhurueshme, komeditë romantike, dhe të gjitha llojet e gjërave kozmetike zakonisht besohet të jetë ekskluzivisht e natyrshme për femrat.

Por ky nuk është gjithmonë rasti. Shumë përfaqësues të gjysmës më të fortë të njerëzimit janë gjithashtu shumë të ndjeshëm në thellësi, edhe pse shpeshherë u vjen turp që ta pranojnë këtë.

Cilat gjëra të tjera “femërore” bëjnë burrat? Ne kemi mbledhur disa rrëfime shumë interesante rreth kësaj teme.

Nganjëherë edhe meshkujve u pëlqen të merren me thashetheme. Edhe të tjerët duhet ta dinë se sa të pabindura janë bashkëshortet e tyre!

© Kvadrat

Shumë meshkujve u pëlqen të bënë pazar. Por- shh!

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Bros Being Basic (@brosbeingbasic) in data:

Kërcimet qesharake janë fushë e tyre.

© ABC

Meshkujt besojnë fort se nuk ka asgjë më të mirë pas një dite të vështirë sesa një banjë me shumë shkumë.

Shumë meshkuj e lajnë fytyrën e tyre me më shumë se thjesht ujë.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Bros Being Basic (@brosbeingbasic) in data:

Ata e adhurojnë qëndrimin me duar në brez. A e keni vënë re?

© Warner Bros.

Meshkujtt kanë një dobësi të madhe për kokteje vajzash me copa frutash. Pas të gjitha, ata i dashurojnë ëmbëlsirat!

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Bros Being Basic (@brosbeingbasic) in data:

Ata do të përdornin produketet e një çante kozmetike. Pastaj, shampot, xheli i dushit dhe locionet e tjera kanë një aromë kaq të shijshme!

© NBC

Meshkujt gjithashtu i shikojnë komeditë romantike. Dhe, për të qenë të sinqertë, herë pas here ata derdhin lot …

© Touchstone Pictures

Ju mund të jeni të sigurt se meshkujt nuk ia mohojnë vetes kënaqësinë e shkrepjes së një fotoje të mrekullueshme.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Bros Being Basic (@brosbeingbasic) in data:

A mendoni se rrotullimi dramatik i syve është vetëm një zakon i gruas? Nuk eshte!

© Paramount Pictures

Meshkujt gjithashtu këndojnë me furçë flokësh ose kokën e dushit. Kur nuk ka asnjë tjetër përreth, sigurisht.

© Miramax

Përqafimet. Meshkujt mund të mos e tregojnë këtë, por përqafimet, si dhe çdo formë tjetër e kontaktit të këndshëm njerëzor, është provuar të zgjasin jetën dhe, padyshim, t’ju japin kënaqësi.