14 Kombinime Perfekte të Ngjyrave të Veshjeve për Dimër

©the-look

Në sezonin e ftohtë, disa njerëz veçanërisht duan të zgjedhin ngjyra të bukura dhe me stil.

Kjo është arsyeja pse ne kemi mbledhur shembuj të kombinimeve të ngjyrave që do t’ju ndihmojnë të kuptoni nuancat e ngjyrave dhe të krijoni një pamje të plotë, moderne.

Bezha dhe e verdha

© the-look

Gri dhe vjollcë

© Anna Antonova , © the-look

Mente delikate dhe e bardhë

© look-me

Blu dhe smerald

© look-me

Hije vjollce

© look-me

Në ton karamele

© look-me

Pantallona të kuqe

© indulgy

Theks i ndritshëm

© brjunetka

Blu dhe gri

© look-me

Gri komode

© look-me

E kuqe dhe bezhë

© look-me

Në një ton

© look-me

Blu dhe e kuqe

© look-me

Rozë e butë dhe e zezë

© look-me