15 Aktorë Legjendarë që pak Njerëz i Kanë Parë si ishin të Rinj

Hollivudi është plot me tregime rreth gjenive që e filluan karrierën e tyre të aktrimit në fëmijërinë e tyre të hershme dhe që u kthyen në profesionistë me shumë çmime të fituara që në kohën kur ishin adoleshentë.

Sidoqoftë, ka të tjerë që kanë arritur të fitojnë famë dhe të luajnë rolet e tyre kryesore në moshën e rritur. Kjo është arsyeja pse shumë njerëz kanë përshtypjen se këta aktorë kanë qenë gjithmonë të rritur të pjekur.

ne kemi gjetur 15 aktorë të cilët janë të njohur nga të gjithë në moshën e tyre të vonë, megjithatë, mënyra se si ata dukeshin në rininë e tyre është një mister për shumë njerëz.

Leslie Nielsen, (1926-2010)

© East News © East News

Fiona Shaw, 60 vjeçe

© MIRAMAX © Associated Press / East News

Christopher Walken, 76 vjeç

© EMI / UNIVERSAL / AlbumEAST NEWS © Matt Sayles / Invision/AP / East News

Louis de Funès (1914-1983)

Shirley MacLaine, mosha 85 vjeçare

© Capital Pictures / EAST NEWS © Jordan Strauss / Invision/AP / East News

Steve Martin, 73 vjeç

© Steve Martin / Facebook © Sthanlee Mirador / Sipa USA / East News

Glenn Close, 72 vjeçe

© EAST NEWS © JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP / East News

Lin Shaye, 75 vjeçe

© Lin Shaye / Facebook © AXELLE / BAUER-GRIFFIN / East News

Stephen Fry, 61 vjeç

© EAST NEWS © PacificCoastNews / EAST NEWS

Sigourney Weaver, 69 vjeçe

© ASSOCIATED PRESS / East News © Joe Russo / imageSPACE / Sipa USA / East News

Kathy Bates, 70 vjeçe

© EAST NEWS © Jack Shea / Starshots / Broadimage / EAST NEWS

David Bradley, 77 vjeç

© ITV Granada © Photoshot / REPORTER

Helen Mirren, 73 vjeçe

© Everett Collection / Everett Col / EAST NEWS © dpa / picture-alliance / EAST NEWS

Rowan Atkinson, 64 vjeç

© ASSOCIATED PRESS / East News © JOHN FARR / SCHNEIDER PRESS / SIPA / EAST NEWS

Whoopi Goldberg, 63 vjeçe

© Bruce McBroom / Sygma / Getty Images © Evan Agostini / Invision / AP / East News

Cili aktor mendoni se ka ndryshuar më shumë që nga rinia e tyre? Ne do të jemi gatshëm për të dëgjuar nga ju në koment!