15 Situata që Vetëm Vajzat e Gjata Mund t’i Kuptojnë

©Depositphotos.com

Gjatësia mesatare globale është 1.60 cm për gratë dhe 1.70 cm për burrat.

Nëse gjithmonë duhet të përkuleni për të dalë në një fotografi, ose të zbuloni se koka e dushit është më e ulët se koka juaj, atëherë ju i dini vështirësitë e të qënit të gjatë. Por ka edhe situata të tjera në të cilat mund të gjejnë veten vetëm gratë e gjata.

Ne do të tregojmë për disa situata që vajzat e gjata i dinë shumë mirë.

Një fustan bëhet këmishë për ju.

©Depositphotos.com

Ju bëheni një strehë nga dielli.

©Depositphotos.com

Ju nuk mund të fshiheni duke u përzier në turmë.

©Depositphotos.com

Ju keni provuar poza të ndryshme akrobatike për t’u zvogëluar.

©Depositphotos.com

Njerëzit gjithmonë pyesin se sa e gjatë jeni.

©Depositphotos.com

Ndiheni sikur balli juaj ka nevojë për një jastëk të veçantë.

©Depositphotos.com

Njerëzit gjithmonë ju thonë të lëvizni.

©Depositphotos.com

Të jesh e gjatë do të thotë që je një shkop natyral për selfie.

©Depositphotos.com

Ju keni nderin të merrni gjëra nga rafti i sipërm

©Depositphotos.com

Ritmi juaj i shëtitjes është ritmi i vrapimit të të gjithë të tjerëve.

©Depositphotos.com

Njerëzit kanë sugjerime hobi dhe pune për ju.

©Depositphotos.com, ©Depositphotos.com

Ju keni dëgjuar të gjitha shakatë dhe pseudonimet me lartësi.

©Depositphotos.com

Njerëzit mendojnë se është e vështirë për ju të gjeni një partner.

©Depositphotos.com

Koka juaj gjithmonë ngec.

©Depositphotos.com