15 të Famshëm që Nuk i Dinim Kaq të Bukur në Rininë e Tyre

Koha fluturon dhe nuk e kujtojmë se si të famshmit dukeshin në një moshë më të re. Për shembull, për disa breza, Stan Lee ishte në epokën e tij të artë kur ai u shfaq në festivale. Karl Lagerfeld në moshën e tij të vjetër vështirë se mund të imagjinohet pa syze dhe flokë gri.

Ne vendosëm të zbulonim se si ata dhe burra të tjerë të famshëm dukeshin kur ishin të rinj.

Stan Lee

© U.S Army © Valerie Macon / AFP

Paulo Coelho

© paulocoelho / Instagram © East News

Richard Gere

© East News © Valery Hache / AFP / East News

Steven Spielberg

© Museum of Cinema / Flickr © Gilbert Flores / Broadimage

Prince Charles

© Allan Warren © Mark Jones

Gérard Depardieu

© Vincent, François, Paul… et les autres / Lira Films / President Produzioni © Georges Biard

Elton John

© CBS Television © Angela Weiss / AFP

Mark Strong

© Our Friends In The North / BBC Two © Richard Shotwell / Invision / AP

Karl Lagerfeld

© Roger Viollet / East News © East News

Hugo Weaving

© Bangkok Hilton / Kennedy Miller Productions © East News

Gordon Ramsay

© GordonRamsay / Twitter © Gilnert Flores / Broadimage

Idris Elba

© Sony Pictures / Everett Collection © Yoram Kahana / Shooting Star / Sipe USA

Ozzy Osbourne

© AP Photo / Mark Lennihan © Frederick Taylor / Broadimage

Christopher Lee

© East News © Capital Pictures

Leslie Nielsen

© Courtesy Everett Collection © Dimension Films / Courtesy Everett Collection