16 Produkte që i Ndan një Fije Peri Midis Kotësisë dhe Dobisë

© Phoenix-Rider / Reddit ,© im-tell-pigies / Reddit

Ka vetëm reklama për gjëra që nuk janë të nevojshme, sepse ti i kupton vetë ato që janë të nevojshme“, thotë regjisori dhe skenaristi Sebastián de Caro.

Shikoni shtëpinë tuaj, hidhni një vështrim mirë e mirë në gjithçka, me siguri ka shumë objekte që keni blerë dhe në kohën kur keni menduar se janë të panevojshme.

Kjo na ndodh të gjithëve, industria është e madhe dhe ndonjëherë nuk mund t’i rezistojmë.

Shumë prej nesh i mbajnë sekrete këto produkte disi absurde, por njerëzit e tjerë, kur shohin diçka të tillë, e ndajnë atë me botën për të parë nëse të tjerët mendojnë po njësoj.

Ne gjetëm një numër artikujsh shumë tërheqës dhe i vendosëm në listën e mëposhtme. Ndoshta do të gjeni diçka që do të donit ta kishit në shtëpi.

“Një nga të rriturit e moshuar që ndoqi vaksinimin sot më tha se të gjithë po tallen me celularin e tij. Nuk e kuptova pse derisa nxori një makine lodër. Mendova se ishte thjesht një lodër, por ai e hapi atë dhe ja çfarë doli! “

© Milanesa1998 / Twitter

Pse po vonohet kaq shumë në banjë? Ah …

© Phoenix-Rider / Reddit

Letër tualeti Sudoku. Për të menduar dhe për të shmangur kapsllëkun ”.

“AirPods në kuti bifteku”

© Myriii1911 / Reddit

“Makina të vogla me çokollatë “

© ElsonDaSushiChef / Reddit

Është mirë, por disi e rrezikshme …

© CaptGarfield / Reddit

“Enë me erëza për veturë. Hani lehtë në makinën tuaj. ”

“Përdoret për të mbushur shpejt balonat me ujë. Ka shirita në skaje në mënyrë që ata të bien dhe të lidhen kur të jenë mjaftueshëm të mbushur “

© im-tell-pigies / Reddit

Padyshim roman

© -whatshoulditbe- / Reddit

“Dritë e natës për tualet. Me sensorin e lëvizjes ”.

“Ata më dhanë këtë dhuratë sepse unë zakonisht ngas një biçikletë. Këmbët e saj të vogla shkojnë lart e poshtë ndërsa e prisni. “

© LucidLV / Reddit

“Unë u lodha me salcat, kështu që unë krijova një tas me një palosje të brendshme”

© Achaeminus / Reddit

“Një skateboard Takis”

© atxanon0616 / Reddit

“Pse? Unë vetëm dua të di pse “

© UnfairlyAlign / Reddit

“Është bukë në formë krokodili”

© KeanKho / Reddit

“Brum, bruuuum. Një prerës pice në formë motori “

© Extra__Juicy / Reddit

“Një tabelë vertikale shahu”

© Penguinkeith / Reddit

“Një çantë në formë taco”

© d8o3c / Reddit

“Një lepur me çokollatë që duhet ta bashkoni vetë”

© ty630630 / Reddit