17 Fëmijë që i Bënë me Zemër Prindërit e Tyre

Një njeri i mençur një herë tha: “Heshtja është e shenjtë, vetëm nëse keni fëmijë, atëherë heshtja është thjesht dyshim”.

Është e vështirë të debatojmë për këtë dhe të gjithë e dimë se ndonjëherë duke i lënë fëmijët tuaj vetëm për disa minuta mund të çojë në pasoja të paparashikueshme.

Ne kemi mbledhur disa nga fotot që tregojnë se çfarë fëmijët janë të aftë të bëjnë, ndërsa ju jeni duke bërë 5 minuta pushim. Por ne duhet t’i përgëzojmë sepse na bëjnë të buzëqeshim dhe njëkohësisht edhe na alarmojnë.

Mos e shqetësoni fantazmën.

© u/kopo27 / reddit

E gjithë ajo që dua është të jem një breshkë.

© momoneymofood / imgur

Në këtë moshë, maskat e fytyrës janë një domosdoshmëri.

© u/enterfunnyusername / reddit

Nuk ia vlen të qash për qumështin e derdhur. Më mirë po e pi!

© reggieCakeJunkie / imgur

Mbaj qetësinë dhe bjer në gjumë.

© Unknown / imgur

Unë thjesht po kaloja, kur papritur…

© u/B0Bi0iB0B / reddit

Duket sikur iu bë qefi qe e zunë.

© unknown / reddit

U frikësuat?

© u/Rxero13 / reddit

Një qasje krijuese ndaj gjërave të zakonshme.

© PALADlN / imgur

Mami, banja është gati.

© alexantonovici / imgur

Pas vetëm 1 minute…

© mikeleeorg / imgur

Zëre se nuk jam këtu.

© u/notabedwetter / reddit

Kur nuk do që t’i bashkëndash Legot e tua.

© dreadpirateciv / imgur

Nëse nuk do të më çoni tek rëra, do e sjell vetë këtu.

© unknown / imgur

Nuk e kishim planifikuar të merrnim një mace tjetër, por…

© unknown / reddit

Ka ndonjë gjë që nuk shkon?

© u/Buzzspucket / reddit

U kthen shpinën për 5 minuta dhe pendohesh që e bërë edhe per 5 orët e ardhshme.

© LongtimeLesbianLurker / imgur

Kjo përmbledhje na dhuroi shumë të qeshura dhe tani është radha juaj! Ne duam të shohim disa nga momentet më të bukura të jetës suaj të përditshme me fëmijët. Ndani fotot tuaja me ne në seksionin e komenteve më poshtë.