17 Foto Thumbuese që Tregojnë se Kjo Botë e ka Humbur Rrugën…

“Duke i marrë në konsideratë të gjitha, a mendoni se bota po bëhet më e mirë apo më e keqe?” Kjo është pyetja që JuGov u bëri 18,235 njerëzve në një anketim në disa vende.

Sipas rezultateve të tyre, vetëm 6% në SHBA, 4% në Britaninë e Madhe dhe 3% në Francë mendojnë se bota po përmirësohet. Disa nga artistët bashkëkohorë e mbështesin këtë pikëpamje dhe paraqesin ilustrime ironike për realitetet e sotme.

Edhe pse perpiqemi që gjithmonë ta shikojmë botën pozitivisht, nuk mund ta mohojmë se këto imazhe na futën në mendime të thella.

Vlerat

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da EhsanGanji (@ehsan.ganji) in data:

Jokonformistët

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Tommy Washbush (@washbeast) in data:

Tapeti magjik

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Marco Melgrati (@m_melgrati) in data:

Kopshti perfekt

A është jeta juaj e vërtetë aq e bukur sa ajo që ju jeni duke u përpjekur të tregoni?

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Marco Melgrati (@m_melgrati) in data:

Mesditë në majë të një rrokaqielli në shekullin XXI

Lugina e bisedave 

Të dua

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Marco Melgrati (@m_melgrati) in data:

Shpërlarje truri

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da stephan schmitz (@schmitz_illustration) in data:

Mos lejoni që standardet e askujt të përcaktojnë se kush jeni.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Igor Morski (@igormorskigallery) in data:

Zombifikim

Do me duhet t’i kap të gjithë

Sinqeriteti

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da EhsanGanji (@ehsan.ganji) in data:

Duke thyer rregullat

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Elia Colombo (@gebelia) in data:

Evolucioni

Drita në fund të tunelit

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Jean Jullien (@jean_jullien) in data:

Ju shikoni vetëm sipërfaqen

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da stephan schmitz (@schmitz_illustration) in data: