17 Gjëra të Cilave Asnjë Mashkull Nuk Mund t’u Rezistojë

Ndjesia e një gruaje mund të jetë e pakapshme por jashtëzakonisht e thjeshtë. Është e natyrshme në ne që nga momenti kur lindim, por disa gra nuk janë të sigurta se si ta përdorin atë.

Ne na u kujtuan disa truke prej të cilave çdo grua mund të përfitojë lehtë dhe se burrat thjesht nuk mund t’u rezistojnë.

Kur një grua më kafshon buzën

Fëmijët shfaqin një gjest të ngjashëm kur janë të ngazëllyer ose të frikësuar: kafshojnë buzët e tyre dhe kjo e bën imazhin e tyre më prekës. Një mashkull do të ndjehet i dashur me ju dhe në të njëjtën kohë buzët tuaja do të tërheqin vëmendjen e tij.

Lëkura e lëmuar

Nuk ka asgjë më seksi se një grua me lëkurë të lëmuar. Nuk ishte pa arsye pse gratë filluan të hiqnin qimet e trupit në kohën e qytetërimeve të lashta, si Romakët dhe Egjiptianët.

Një stil flokësh i rreptë

Para së gjithash, një model flokësh i tillë e bën tërë imazhin tuaj më praktik dhe në të njëjtën kohë të nxehtë. Gjithashtu tregon qafën dhe veshët tuaj, të cilat normalisht mbulohen nga flokët tuaj.

Një pamje e pazakontë

Kur një burrë sheh një grua që bie në sy, ai ndien një dëshirë për ta njohur më mirë atë. Njerëzit krijues i tërheqin të gjithë, apo jo? Tatuazhet ose flokët blu mund të jetë një arsye e mrekullueshme për të filluar një bisedë.

Kur një grua vesh këmishën e një mashkulli

Duke veshur rrobat e tij, ajo në një farë mënyre thotë: “Dua që këmisha jote të jetë afër trupit tim”. Mashkulli e kupton se ajo do të thotë jo vetëm këmishën e tij, por edhe atë.

Një vështrim mbi-supe

Një vështrim misterioz mbi supe ka magjinë e tij të veçantë. Është për një arsye të mirë që posterat e reklamave nga shekulli i kaluar paraqesin bukuritë duke na shikuar pikërisht në këtë mënyrë.

Vetë-besimi

Kur një grua që e di se ajo është e mrekullueshme të hyjë në dhomë, ajo menjëherë tërheq syrin e të gjithë njerëzve të pranishëm. Por është e rëndësishme që të mos tejkalohet siguria e vetëbesimit, sepse nuk ka asgjë më refuzuese.

Stilet me supe jashtë

Fakti është se supet e rrumbullakosura dhe të pjerrëta shkaktojnë dëshirën për të përqafuar dhe mbrojtur. Dhe një stil që i zbulon shpatullat shton delikatesën dhe seksualitetin në pamjen e një gruaje.

Një ecje e bukur mbi taka

Disa gra nuk i pëlqejnë takat dhe disa nuk mund ta imagjinojnë një ditë pa to. Por nëse një grua vendos të veshë taka të larta, ajo duhet të jetë e sigurtë se ecja e saj do të jetë e qetë dhe e bukur. Përndryshe, magjia e tyre do të shkatërrohet plotësisht.

Një zë seksi

Burrat janë magjepsur nga një zë si i Marilyn Monroe. Bashkëkohësit e saj thonin se zëri i saj ndikonte tek njerëzit ashtu si Viagra.

Buzë të plota

Buzët e plota dhe të ndritshme janë një nga shenjat më të njohura të atraktivitetit të një gruaje. Vetëm mos harroni se është më mirë të mos i fryni buzët me qëllim – ka shumë të ngjarë që ky gjest të prishë pamjen tuaj.

Eleganca

Elegance sjell një ekuilibër të përsosur: nuk tregon seksualitetin e një gruaje, por as nuk e fsheh as. Eleganca është e gjitha rreth imazhit të një gruaje, nga mënyra se si ajo sillet deri në zgjedhjen e saj të aksesorëve.

Ecjet sportive

Veshjet sportive nxjerrin në pah një grua. Ato duken më të natyrshëm në një palestër ose jashtë në një vrap, sesa në një dyqan. Kjo është një arsye shtesë për gratë për t’u ushtruar.

Piklat

Ato duken shumë femërore, krijojnë lidhje me fëmijërinë dhe u shkojnë shumë grave. Por fatkeqësisht vajzat shpesh po përpiqen t’i heqin ato, duke i konsideruar piklat si një pengesë.

Makijazhi natyral

Pjesës më të fortë të njerëzimit i pëlqen bukuria natyrore, jo shtresat e shumta të pudrës dhe kontureve. Ata thonë se janë të lumtur të na shohin pa asnjë përbërës dhe madje edhe nëse e dimë që kemi vendosur një shtresë të hollë BB-krem në fytyrat tona dhe pak rimel në qerpikët tanë, do ta mbajmë sekret.

Syzet

Syzet i japin imazhit tonë rreptësi dhe jo akses, gjë që i tërheq meshkujt si një magnet. Përveç kësaj, ju mund të luani me këtë aksesor në duart tuaja. Dhe të hidhni shikimin mbi syze …

Buzëqeshje të sinqerta

Shumë vajza kanë frikë se një buzëqeshje e gjerë mund të prishë imazhin e tyre. Në realitet, nuk është kështu: të gjithë meshkujt i adhurojnë gratë që i shprehin emocionet e tyre lirisht dhe haptazi.