17 Kartvizita që Janë aq të Bukura Saqë Emrat e Pronarëve Nuk Kanë Rëndësi

© imgur.com © jwt.com

Është një art i vërtetë të krijoni një kartvizitë të lezetshme që do t’ju ndihmojë të dalloheni në një mjedis konkurrues.

Ne i admirojmë zgjidhjet jo konvencionale të projektimit dhe kemi gjetur 19 kartëvizita që mund të jenë të dobishme edhe në familjen tuaj.

Kirurgjia plastike: para dhe pas


© imgur.com © dmb.at

Ky trainer do t’ju bëjë vërtet fleksibël.

© adsoftheworld.com

2-në-1: një kartëvizitë e një studio tatuazhesh dhe një tatuazh i përkohshëm

© Open Studio

Kjo është një qilim i vogël për yoga. Pra, tani ju jeni pothuajse gati për praktikën tuaj të ardhshme.


© fitnessvancouver

Një kartëvizitë e një sommelieri të vërtetë

© behance

Ky avokat i divorcit la informacionin e tij të kontaktit në të dy gjysmat e kartës.

© cardonizer.com

Ky trainer i fitnesit do t’ju ndihmojë të humbni peshën e tepërt.

© leoburnett.com

Kartëvizitë e një fotografi


© Norris Mantooth

Ju madje mund të rregulloni biçikletën tuaj me këtë kartëvizitë.

© rethinkcanada.com

Me këtë kartëvizitë, jo vetëm që mund t’i krihni flokët, por mund të luani edhe muzikë.

© fabiomilito.com

Ky parukier e di se vajzat kanë gjithmonë nevojë për disa kapëse teli rezervë.

© kudos.nyc

Kartvizita e një dyqani kasapi – mund ta merrni me mend që në pamje të parë!

© jukeboxprint.com

 

Një kartvizitë krijuese nga një specialist në dekorin e luleve

© latona-m.com