17 Njerëz Inteligjentë që Mund të Përballojnë Çdo Mision të Pamundur

Truri i femrës është një mister që të gjithë do të donin ta zgjidhnin. Por ndonjëherë është shumë më interesante që të përpiqemi të kuptojmë se çfarë po ndodh me të vërtetë në kokën e meshkujve kur përballen me një problem.

Duket sikur meshkujt kanë të ndërtuar një gjenerator të brendshëm, që i duhet vetëm një sekondë që të shfaqet me një koncept të çmendur. Ju nuk e dini kurrë se çfarë mund t’ju shfaqet herën tjetër.

Ne po ju paraqesim 17njerëz që kanë arritur menjëherë të gjejnë zgjidhje edhe në situatat më të komplikuara. Këta janë të patrembur.

Kur më në fund shpaguhen vitet e të luajturit Tetris:

© JesusSkywalkered / Reddit

E bëj unë, vetëm mbajeni shkallën.

© tbonetaylor / Reddit

Po pra, siguria ndonjëherë duhet me të vërtetë të vijë e para.

© LEcareer / Reddit

Kur e ke harruar kaskën në shtëpi por prap ke shumë punë për të bërë.

© DMAS1638 / Reddit

Ai duhet të kishte varur një shënim: “Mos kini frikë, është pothuajse e sigurt.”

© TankEnthusiast / Reddit

A nuk mendoni dhe ju se meshkujt kanë një marrëdhënie të çuditshme me shkallët? 

© A_Bridgeburner / Reddit

Është e sigurt që nuk e kanë parë “Final Destination”. Përndyshe do të ishte  e pamundur të shpjegonim veprimet e tyre.

© ScottieScrotumScum / Reddit

Me sa duket, qepallat janë mbrojtja më e mirë për sytë tuaj.

© Open_Game / Reddit

Kjo është e paparë, madje edhe për Tom Cruise.

© beppo680 / Reddit

Epo, të paktën gishtat e këmbëve i ka siguruar.

© bigbaumer / Reddit

Bashkëpunëtori im e riparoi dyshemenë prej linoleumi në zyrën tonë me karton dhe e ngjiti me shirit.

© bath3rin3 / Reddit

Imagjinoni se çfarë besimi kanë këta dy bashkëpunëtorë tek njëri-tjetri.

© No_that_is_weird / Reddit

Ja se çfarë do të thotë të mendosh përtej prespektivës

© rydoba / Reddit

Me sa duket do të jetë makina e një dentisti.

© ThaRoma / Reddit

Nëse duket budallallëk por funksionon, nuk është budallallëk.

© troubler / Pikabu

Qeni im e urren t’i priten thonjtë , kështu që babai im bleu një çantë dhe preu vrima në të”.

© KendalPeifer / Twitter

Bonus: Meshkujve me të vërtetë u pëlqen të bëjnë qef.

© FuckJerry / Twitter

Me cilën nga gjërat e mësipërme nuk do të pajtoheni kurrë? Ndani mendimin tuaj me ne në koment.