18 Meshkuj që për Sens Humori Nuk ua Kalon Askush

Martesa është me të vërtetë një gjë serioze, por çfarë kënaqësie është të gjejmë një bashkëshort që mund t’i kthejë vështirësitë dhe keqkuptimet në një shaka!

Ne kemi mbledhur disa fotografi të mrekullueshme që tregojnë zgjuarsinë e meshkujve në marrëdhëniet e tyre.

Kur i kërkoni burrit tuaj të ndihmojë me rrobat

“Nuk jam bërë për t’u palosur”

” Kjo është ajo që ndodhi kur i kërkova burrit tim për të shkuar në pazarin ushqimor dhe ai zbuloi se kishte akullore në shitje ”

© 2workigo

Kur e lini atë në shtëpi me fëmijët

Mbani mend! Nëse mami nuk e zbulon, zëre se nuk ka ndodhur kurrë.

Kur i kërkoni atij për të vënë spagetit në sobë

© Wendy Rollins

Kur ju paketon drekën

Dreka për dashurinë time!

Shënim: Asparagun e bëra ndërsa isha i dehur, kështu që nuk e di se si ka dalë. Si i dehur që isha më pëlqeu.

© twoforjoy

” I kërkova burrit tim, i cili është 1.5 herë i gjatë sa unë, që të vendosë pasqyrën në banjë ”

© reddit

Deklarata më prekëse e dashurisë së përjetshme që mund të kem parë ndonjëherë

Një trëndafil nuk është simboli i duhur i dashurisë. Trëndafilat vyshken. Nuk do të të dhuroj një trëndafil, e as lule. Dashuria jonë është e përjeshtme. Kështu që po të dhuroj një telefon Nokia.

© gollumnerd

”I kërkova burrit tim që ta trazonte plotësisht kremin dhe erdha në kuzhinë sepse dëgjova një zhurmë të çuditshme … ”

© Lilaflockensocke

Kur romanca është padyshim dhuntia e tij

Ajo është një perëndi për mua, dielli dhe hëna ime, një kopësht joshës bukurie, anija ime në një stuhi dhe ato format e pasme të nxehta.

© residentjared

Kur ai supozohet të mos pije birrë

Jo birrë

© MukMu

“A do që të jesh Shën Valentini im?”

Kjo ishte një pyetje retorike. Nuk është se ke zgjidhje- ne jemi të martuar. Gëzuar Shën Valentinin.

© Lndubs

Kur i kërkoni atij të pastrojë frigoriferin

© lolsnaps

Kur më në fund i gjeni atij gjërat e fshehura

© Standard_Candle

” Isha pak e mërzitur për peshën time, por pastaj gjeta një shënim nga burri im ‘

Nuk ka rëndësi se çfarë dreqin thotë kjo gjëja. Und të dua ty kështu siç je!

© MiamiMarktMan

Kur për një herë të vetme e detyroni atë që t’i paketojë vetë dhuratat e tij

© Leah8746

” Gruaja ime donte bizhuteri për Krishtlindje … Unë mendoj se ajo nuk do të lumturohet dhe shumë “

Kur ai është lodhur duke i kërkuar për të gatuar

Sa për informacionin tënd, kjo NUK është bërë me dashuri.

© peacequility

Kur atij i soset durimi duke pritur që ajo të bëhet gati