19 Arsye Bindëse pse Duhet të Mbani Disa Shirita Llastiku në Sirtarin Tuaj

© magn0la / Reddit

Duket se shiritat e llastikut së shpejti mund të mundin mbajtëset e tjera kur bëhet fjalë për rregullimin e gjërave dhe për ta bërë jetën më të lehtë. Me vetëm disa shirita llastiku në duart tuaja, ju mund të jeni vetë inxhinier dhe të hiqni qafe një tërësi të fatkeqësive të përditshme.

Zgjerimi i belit të pantallonave tuaja, dizenjimi i një pjate higjienike sapuni, ose montimi i telefonit, mbajtja e gjërave në vend – lista është e pafund.

Por, ne kemi zgjedhur 19 truke për ju që janë mjaft të thjeshta, dhe shpresojmë se ato do t’ju vijnë në ndihmë dhe do t’ju ndihmojnë të trajtoni disa probleme të bezdisshme të përditshme.

“Bëni një pjatë sapuni të shpejtë dhe higjienike duke përdorur shirita llastiku dhe çdo pjatë tjetër qeramike ose qelqi. Duket gjithashtu bukur. ”

© magn0la / Reddit
© magn0la / Reddit

“Zgjidhje e thjeshtë në shtëpi kur luani lojëra me fëmijë më të vegjël. Nuk ka më zare të humbura! ”

© bhudd10 / Reddit

Nëse mbajtësi i rripit në orën tuaj prishet, mund ta mbani rripin në vend me ndihmën e një rripi llastiku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Louise (@lilgreenfrog85)

“Në vend që të përdor një zinxhir për t’i mbajtur gërat të freskëta, vendoseni dhe mbajini me një brez elastik.”

© AvisRune / Reddit

“Transportoni thikat tuaja duke përdorur një mbështjellëse letre të zbrazët dhe shirita llastiku”.

© f***box / Reddit

Nëse pantallonat tuaja janë papritmas shumë të ngushta në bel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lexi Staples (@lexgooglemcdoogle)

“Përdorni një këmishë të vjetër të butë dhe 2 shirita llastiku kur kufjet tuaja fillojnë të zhvishen.”

© ZoroastrianMK / Reddit

Nëse syzet tuaja po rrëshqasin poshtë, rregullojini me disa shirita llastiku. 

© insipidapple1 / Reddit

Përdorni shirita gome për të mbajtur kapakët e enëve të gatimit në vend gjatë transportit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @themulattorose

“Nuk ka më duar ose banakë me yndyrë”.

© h***goodthyme / Reddit

“Nëse nuk keni një makineri për kafe, ju mund të përdorni një filxhan filtri dhe një shirit llastiku. Pastaj hiqni gjithçka me kujdes. ”

© squeakim / Reddit

Me këtë truk nuk keni nevojë për një montim për të përdorur telefonin tuaj në makinë.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Malik Vallar (@sumosushi)

Ky truk mund t’ju ndihmojë të shmangni erën e keqe të vazove të mbyllura bosh dhe të mbani kapakët në vend.

© Iwanttoplaytoo / Reddit

Ruani furçat tuaja së bashku dhe ndani ato në të njëjtën kohë. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EidonR (@t2don_41)

“Lidhni një shirit gome rreth kapakëve të shisheve, tërheqja shtesë i bën ata më të lehtë të përdridhen!” 

© B***Moon / Reddit

Përdorni shirita gome për të rregulluar kapakun e lenteve në aparatin tuaj dhe nuk do ta humbni atë.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PSC (@machopechu)

Rregullim i jashtëm anti-rrëshqitje.”

© sentics / Reddit

“Kombinoni sendet jo shumë shpesh të përdorura në portofolin tuaj me një shirit gome – kështu që të gjeni më lehtë ato që përdoren më shpesh.” 

© Slaven16 / Reddit

“Shtoni shirita llastiku në skajet e varëseve të rrobave për të parandaluar rrëshqitjen e rrobave.”

© luckydice1224 / Reddit