19 Situata të Vërteta që Tregojnë sa Ndryshe i Rrisin Fëmijët Nënat me Baballarët

©Depositphotos.com

Ndërsa rrisin fëmijët, baballarët lodhen dhe stresohen më pak dhe ndihen më të lumtur se nënat. Ndoshta kjo mund të shpjegohet me faktin se baballarët e marrin me lehtësi, ndërsa nënat tërë kohën ia kushtojnë kujdesit për fëmijët e tyre.

Ne rekomandojmë t’u jepni baballarëve më shumë përgjegjësi kur bëhet fjalë për të rritur djemtë ose vajzat e tyre. Por ndërkohë, pse nuk qeshni ndërsa shikoni disa situata komike që tregojnë ndryshimet në mënyrën se si nënat dhe baballarët trajtojnë situata të ndryshme në lidhje me fëmijët e tyre…

Si zgjedhin një vend për fëmijët e tyre për të luajtur

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Si punojnë ata nga shtëpia

 

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Si shkojnë për ecje

©Depositphotos.com

Si kujdesen për higjienën e foshnjës

©Depositphotos.com

Si i trajtojnë ata ndjenjat e fëmijëve të tyre

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Si bëhen gati për një shëtitje

©Depositphotos.com, ©Depositphotos.com

Si shkojnë për pazar

©Depositphotos.com, ©Depositphotos.com

Si kujdesen për fëmijët e tyre

©Depositphotos.com, ©Depositphotos.com

Si kujdesen për ushqimin e duhur

©Depositphotos.com, ©Depositphotos.com

Si reagojnë ata ndaj komplimenteve

©Depositphotos.com, ©Depositphotos.com

Si e veshin fëmijën e tyre për të shkuar në kopsht

©Depositphotos.com, ©Depositphotos.com

Si i zgjedhin lodrat

©Depositphotos.com, ©Depositphotos.com

Si ia shpjegojnë botën një fëmije

©Depositphotos.com, ©Depositphotos.com

Si i çojnë fëmijët në shtrat

©Depositphotos.com, ©Depositphotos.com

Si i ndëshkojnë fëmijët

©Depositphotos.com, ©Depositphotos.com

Si u përgjigjen fëmijëve të tyre pa i parë fare

©Depositphotos.com, ©Depositphotos.com

Si sillen ata gjatë lindjes

©Depositphotos.com

Si e takojnë mjekun

©Depositphotos.com, ©Depositphotos.com

Si e kalojnë kohën me fëmijët e tyre

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com