20 Fakte që Vërtetojnë se në Këtë Botë ka Vetëm 3 Lloje Njerëzish

Çdo person është unik, por ka gjëra që na bashkojnë të gjithë ne, duke i hedhur poshtë ndarjet midis nesh.

Për të vërtetuar këtë, ne do ju ofrojmë 20 dëshmi që tregojnë se njerëzimi mund të ndahet vetëm në 3 kategori. Lexoni dhe buzëqeshni me ne.

Ka 3 lloje femrash në një marrëdhënie …

… dhe tre lloje meshkujsh.

© imgur

Zgjedhja nuk varet nga koha e vitit.

© flickr © flickr © imgur

Njerëzit e plazhit bëjnë fotografi, meditojnë dhe kanë frikë të marrin rreze dielli.

© Bonk Sturr/twitter

Në çdo parti ka njerëz që argëtohen, që janë të trishtuar dhe që janë të lodhur.

© SILLYFaamausili‏/twitter

Mëngjesi pasardhës.

© Dat‏/twitter

Nuk ka njeri që të mos i pëlqejë patatet e skuqura. Pyetja është, si i hanë ato?

© flickr © flickr © flickr

Dhe ku i hanë?

© flickr © flickr © flickr

Rregulli i treshit funksionon edhe për fotografët…

© imgur

… dhe për ata që bëjnë selfie.

© Natasha Negovanlis/twitter

Përpara provimit…

© HBO

… dhe gjatë provimit.

© Warner Bros.

Vetëm kjo lloj marrëdhënieje me një batanije është e mundur.

© madds‏/twitter

Rregulli i treshit funksionon edhe për modën gjithashtu.

© flickr © flickr © flickr

Duket e thjeshtë. Por edhe këtu ka 3 opsione.

© imgur

Dita e Shën Valentinit

© Ланч Хаззы/twitter

Tani në Snapchat

© Iamsymphony/twitter

Ky sistem funksionon edhe për nëndetëset.

© imgur

Dhe është e gjitha e vërtetë sepse bota me të vërtetë ka