20 Foto që Vërtetojnë se Nuk Duhet Besuar Çdogjë që Shohim në Mediat Sociale

Në mënyrë që të bëjmë më shumë ndjekësa, gjithmonë përpiqemi të dukemi më mirë në mediat sociale. Në fakt, 68% e të rriturve përdorin këtë ose atë lloj të montimit të fotografive para se të ndajnë një fotografi me një person tjetër ose në internet. Dhe ndonjëherë këto modifikime mund të shkojnë shumë përtej imagjinatës tonë.

Ne gjetëm 20 prapaskena dhe fotografi që vërtetonin se nuk mund të besoni gjithmonë gjithçka që shikoni në mediat sociale.

Edhe kolovarsja e qiellit ka nevojë për një mbështetje fikse.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Gilmar ‘Silva Fotografia (@gilmarphotos) in data:

Kur nuk mund të shkosh në det të vërtetë:

Kur nuk mund të shkosh në det të vërtetë:

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Gilmar ‘Silva Fotografia (@gilmarphotos) in data:

Gjithçka që ju nevojitet është ndihma e fotografit.

© bestudios_sd / instagram

Sekretet e ngritjes në ajër

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Gilmar ‘Silva Fotografia (@gilmarphotos) in data:

Mënyra më e lehtë për të mbajtur një bebe

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Gilmar ‘Silva Fotografia (@gilmarphotos) in data:

Kur e kupton se me të vërtetë është bukur nga ana tjetër:

© calop_ / instagram

Kur je në dietë por një meze e orës 3 të mëngjesit nuk quhet:

© calop_ / instagram

Ky është lloj i mbështetjes që ne të gjithë kemi nevojë.

Edhe fotot më të bukura mund të bëhen në vende mjaft të papritura.

© calop_ / instagram

Ndonjëherë perspektiva ka me të vërtetë rëndësi.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Gilmar ‘Silva Fotografia (@gilmarphotos) in data:

Si të krijoni një ambient të përsosur për foton e fëmijës suaj:

A keni nevojë për pak re? Thjesht shkatërroni disa jastëkë!

© calop_ / instagram

Nëse nuk keni studio, gjithmonë mund të shkoni për pazar.

© calop_ / instagram

Taco Bell mund të përdoret për më shumë se thjesht për të ngrënë.

© calop_ / instagram

Si dukeni kur lexoni dhe si ndjeheni

© Igor Grushko / vk.com

A nuk doni të blini lule për fotot tuaja? Luleshitësit mund të ndihmojnë gjithmonë!

© calop_ / instagram

Universi është më afër nga sa e mendoni.

© calop_ / instagram

Kur e do natyrën me të vërtetë.

Në mënyrë që të shkëlqeni si një yll, ju do të duhet vetëm pak bojë neoni dhe një dritë e zezë.

© calop_ / instagram

A keni provuar ndonjëherë t’i mashtroni fansat tuaj në të njëjtën mënyrë? Ndani fotot tuaja me ne në koment!