20 Fotografi që Shtrojnë më Shumë Pyetje Sesa Përfundimi i “Game of Thrones”

Do ditë ne i kërkojmë trurit tonë të zgjidhë një numër të madh enigmash. Dhe disa foto janë njësoj si ato: ju tërheqin vëmendjen dhe ju lënë të dëshironi një shpjegim. Por kjo është bukuria e jetës: aq shumë mistere dhe pyetje që nuk kanë përgjigje.

Ne në Bright Side kënaqemi duke sfiduar fuqinë tuaj të vëzhgimit, kështu që kemi mbledhur 20 foto bezdisëse që nxisin mendjen tuaj të endet.

Akulli që duket si sy

© alexadlynn / reddit

Kjo mace po kryen një truk magjie të zezë.

© greengeorgi / reddit

“U ula në një stol jashtë një zyre dhe vuri re që reflektimi im në dritare përshtatet në mënyrë të përkryer me karrigen.”

© ScummyMoney / reddit

Kjo shkallë u shndërrua në një ujëvarë për shkak të shiut të fortë.

© pdidyking / reddit

“Modeli në gjoksin e qenit tim duket si teshtimë e një maceje.”

© VintageRice / reddit

Një galaktikë e fshehur në dyshemenë e kuzhinës

© 1ofZuulsMinions / reddit

“Thjesht disa adoleshentë të shqetësuar duke u siguruar që të moshuarit të lahen para se të fotografonin fotografinë.”

© gssunil / reddit

“Të katër putrat e maceve kanë kombinime unike të zezës me rozë.”

© IAmAHiggsBoson / reddit

Një copë druri që duket si koka e një dragoi

© MarliePwns / reddit

“Macja ime e zezë duket si hija e maces së bardhë.”

© JoshuaForLong / reddit

Kjo hije që është në linjë perfekte me polin e dritës

© caitwcam / reddit

Ky bredh i pazakontë

© Jaffa1995 / reddit

Kjo çarje në shkallë që duket si mace

© SpeedyGonzales69 / reddit

Thjesht një lakër 30kg

© Ukherewegrow / reddit

“Shapkat e mia janë me të njëjtën ngjyrë dhe strukturë si qilimi në zyrën time.”

© PintsOfCoffee / reddit

Një mace me majën e bishtit me ngjyrë portokalli

© Kattjavel / reddit

“Lentet e kameras time me kripë e bënë të dashurin tim të tejdukshëm.”

© dani4688 / reddit

Kjo derë në një banjë hoteli mund të mbyllë njërën nga dy dyert.

© Jave85 / reddit

Kjo linjë e drejtë e flluskave në një birrë

© Nikay_P / reddit

Këto boronica të mëdha

© ImObviouslyOblivious / reddit

Cila foto ju surprizoi më shumë? A keni ndonjë gjë interesante që mund të shtonim në këtë listë? Ne do të donim të shihni fotografitë dhe të ndani mendimet tuaja në seksionin e komenteve më poshtë!