20 Persona që e Kanë Zotëruar Artin e Palosjes Deri në Përsosmëri

© ethan_mac8 / reddit

Pavarësisht të gjithave, pastrimi kërkon një kohë të gjatë në jetën tonë.

Disa i bëjnë punët e shtëpisë një herë në javë, duke i kushtuar gjysmë dite apo edhe një ditë të tërë këtij hobi emocionues, disa të tjerë e kanë kuptuar që punët e përditshme të shtëpisë mund të shmangen nëse respektoni disa rregulla të thjeshta.

Për shembull, nëse krijojmë hapësirë ruajtëse me inteligjencë. Kështu, ekspertët këshillojnë t’i mbajnë pecetat, bluzat dhe pllaka të palosura në këmbë dhe jo të stivuara. Për më tepër, edhe madhësia e varëseve ka rëndësi nëse doni të keni një fireplace komod, të pastër dhe të rregullt.

Përdoruesit e internetit kanë ndarë këshillat e tyre të ruajtjes dhe ne kemi përpiluar një përmbledhje të këshillave më të mira.

“Motra ime kërkoi ndihmë për të drejtuar dollapin e saj. Duket se ne bëmë një punë titanike, duke e ditur që ajo donte të mbante ‘gjërat e domosdoshme’ “

unknown author / reddit

“Unë hapa këto sirtarë nën tryezë dhe kuptova se një nga kolegët e mi kishte gjithçka të organizuar në mënyrë të përsosur”

© littlebutton88 / reddit

“Më në fund i kam të gjitha varëset e rrobave në të njëjtën madhësi”

© beckalani / reddit

E bukur dhe funksionale

© samosas_n_mimosas / reddit

“Ka një kënd thurjeje në punishten time”

© eehttofu / reddit

Nëse mbani bluza të palosura në këtë mënyrë, jo vetëm që kurseni shumë hapësirë, por gjithashtu zgjidhni se çfarë të vishni shumë më shpejt.

© oksnariel / reddit

“Gruaja ime ëndërronte të kishte një depo dhe unë e bëra atë”

© cardguy1000 / reddit

“Është djali im shtatë vjeç që i lë gjërat e tija kështu”

© Find_ur_Happy / reddit

Nuk duhet t’i mbajmë pjatat e grumbulluara

© ethan_mac8 / reddit

“Ky është sirtari im i erëzave”

© _princess_sparkle / reddit

Kjo është zyra e një njeriu i apasionuar pas mikro-pikturës

© fishyeye / reddit

“Dollapi ynë i rregullt!”

© emkay95 / reddit

“Fitorja ime mbi hapësirën nën lavaman”

© emkay95 / reddit

Shufrat mund të bëjnë mrekulli në organizimin e hapësirës

© emkay95 / reddit

Me një ndarje magazinimi si kjo, ju mund të gjeni një palë çorape që dëshironi në një fraksion të sekondës

© ginasteph / reddit

Krahu i krahut mund të përdoret si ruajtje për sende të vogla

© Tstx92 / reddit

Ngjitni magnet në derën e kabinetit dhe gërshërët  nuk do të humbasin kurrë më

© MarthaFarcuss / reddit

“Rafti im i vogël vertikal i çajit”

© Tramstorm / reddit

“Unë jam mësuese vizatimi. Jo shumë kohë më parë, unë ndryshova shkollë. Paraardhësi im qartë nuk e ndau pasionin tim për ruajtjen. Këtu është dollapi im me letër: para dhe pas ”

© smolgurl93 / reddit

“Kohët e fundit zbulova shkathtësinë e shkumës së dendur dhe krijova këto ndarës universal”

© emkie / reddit

“Dollapi qepës i nënës sime është edhe zyra e saj”

© MuonicDecay / reddit

Këtu është një shembull i ruajtjes së mjeteve të kopshtarisë

© KungFuKhris / reddit

“Sapo i palosa të gjitha qeset plastike”

© zajawkovich / reddit

Veshjet në dhomën e gjumit rregullohen sipas metodës së Marie Kondo

© DaxieJ / reddit